Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
14.5 cm hosszú pénisszel lehet minden pózban jól szexelni?
Kérdező és 4. Válaszoló!
Nekem is pont ekkora van, viszont csak 170 cm magas vagyok. Ti legalább magasak vagytok. Ha valamelyiken változtatni lehetne, akkor a magasságot választanám.
Sajnos ezek miatt a tulajdonságaim miatt gátlásaim vannak.
Amúgy tényleg a nőtől függ. Szerintem akár 10 centis farokkal is lehet jókat szexelni, ha a csaj tudja, hogy, merre mozogjon. Mert a férfi hiába próbál mozogni jobbra, balra...ha a nő nem érzi a dolgot, hogy hogyan fér jobban oda a pasi akkor annyi...
Nekem 17 centis, na, de sokra nem megyek vele mert a jelenlegi párom egyszerűen nem tudja, hogy merre feküdjön, hogy tegye a lábát, merre rakja áhh....
10 cm az már fizikailag kevés sokszor szerintem.
Nekem 15 cm, és szintén magas vagyok, kicsinek hat így. Kutyapózban, misszionáriusban már jól tudok vele döngetni azért, de pl hátulról oldalt fekvős pózban már határeset, sokszor kicsúszik, alig érek oda, ha a csajnak nagyobb a popója. Sokszor nagyon érzem, hogy kéne 2-3 venti plusz, meg egy centi vastagságban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!