Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » 14.5 cm hosszú pénisszel...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

14.5 cm hosszú pénisszel lehet minden pózban jól szexelni?

Figyelt kérdés
Vastagsága elég jó. De rövidnek gondolom. Látványra, érzésre nem kevés a 14.5 cm?
2022. jan. 22. 10:50
1 2
 1/11 A kérdező kommentje:
Jah és majdnem 2 méter vagyok. Optikailag vicces :D
2022. jan. 22. 10:50
 2/11 anonim ***** válasza:
75%
Szerintem lehet.
2022. jan. 22. 11:01
 3/11 anonim ***** válasza:
Nőtől függ. Egy óriásseggű, futónő kaliber esetén lehet a farizom miatt nem érsz be annyira :D
2022. jan. 22. 11:02
 4/11 anonim ***** válasza:
Nálam is ez a helyzet, én is magas vagyok és ehhez jön kb ekkora méret. Szintén nevetségesen hat összképre. Viszont tényleg minden pózban lehet vele szexelni, csak van amivel nem érez semmit a méretből adódóan. De legalább óvatoskodni sosem kell.
2022. jan. 22. 12:34
 5/11 anonim ***** válasza:

Kérdező és 4. Válaszoló!

Nekem is pont ekkora van, viszont csak 170 cm magas vagyok. Ti legalább magasak vagytok. Ha valamelyiken változtatni lehetne, akkor a magasságot választanám.

Sajnos ezek miatt a tulajdonságaim miatt gátlásaim vannak.

2022. jan. 22. 12:52
 6/11 anonim ***** válasza:
#5 négyes vagyok. Nincs igazán jó választás e téren, szerintem emiatt tuti nem kellene rosszul érezned magad. Én meg szívesen beáldoznám a magasságomat egy normális farokért.
2022. jan. 22. 13:14
 7/11 anonim ***** válasza:
Min problémáztok,nekem is ennyi, sose volt semmi panasz rá
2022. jan. 22. 13:24
 8/11 anonim ***** válasza:

Amúgy tényleg a nőtől függ. Szerintem akár 10 centis farokkal is lehet jókat szexelni, ha a csaj tudja, hogy, merre mozogjon. Mert a férfi hiába próbál mozogni jobbra, balra...ha a nő nem érzi a dolgot, hogy hogyan fér jobban oda a pasi akkor annyi...

Nekem 17 centis, na, de sokra nem megyek vele mert a jelenlegi párom egyszerűen nem tudja, hogy merre feküdjön, hogy tegye a lábát, merre rakja áhh....

2022. jan. 22. 13:39
 9/11 anonim ***** válasza:
Pontosan. Oda kell figyelni egymásra és nincs gond. Páromnak simán megy a hüvelyi orgazmus is ezzel a méretemmel,pedig azt annyira ritkaságnak állítják be mint a fehér holló.
2022. jan. 22. 13:42
 10/11 anonim ***** válasza:

10 cm az már fizikailag kevés sokszor szerintem.

Nekem 15 cm, és szintén magas vagyok, kicsinek hat így. Kutyapózban, misszionáriusban már jól tudok vele döngetni azért, de pl hátulról oldalt fekvős pózban már határeset, sokszor kicsúszik, alig érek oda, ha a csajnak nagyobb a popója. Sokszor nagyon érzem, hogy kéne 2-3 venti plusz, meg egy centi vastagságban.

2022. jan. 22. 14:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!