Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
9cm hosszú, 2,8 cm széles pénisszel lehet valaha teljes értékű nemi életem?
Tudod, nagyon sokan vannak, akiknek az élvezet mértékét elsősorban nem a fizikai inger, hanem a mögötte álló érzelmek határozzák meg. Főiskolás koromban egy buliban találkoztam olyan lánnyal, akinek orgazmusa lett attól, hogy csókolóztunk, ölelkeztünk, meg simogattam. Volt olyan barátnőm, aki egy erotikusabb beszélgetéstől is képes volt nagyon felizgulni, sőt, volt párszor, hogy pusztán ettől elment.
Nem mondom, hogy minden bokorban fél tucat ilyen nő terem, de ahogy látod, nem lehetetlen, hogy valakinek ilyen adottságai legyenek.
Én azt mondom, hogy ne a vélt vagy megtippelt intim befogadóképesség alapján próbálj keresgélni! Ha az érzelmek passzolnak, akkor az sok fizikai akadályt képes ám áthidalni.
Meg aztán 9 cm lehet, hogy átlag alatti, de azért nem mikropénisz. Ha abból indulunk ki, hogy ujjazásnál egy alig 10 centis objektum képes orgazmust okozni...
És hogy ilyet is mondjak: ismerek egy törpe férfit. Nem, nem úgy törpe, hogy simán alacsonyabb az átlagnál, hanem tényleg biológiailag törpének minősül. Soha nem okozott neki gondot, hogy barátnője legyen. Márpedig nem hinném, hogy egy olyan testmagassághoz 20 centis péló járna. ;)
Csodálkozom, hogy ekkorát egyáltalán elő mertél venni egy nő előtt.
Az enyém 12 és vastagabb is, de már ez is iszonyat kicsi.
Jól használható méret olyan 15-nél kezdődik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!