Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » 9cm hosszú, 2,8 cm széles...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

9cm hosszú, 2,8 cm széles pénisszel lehet valaha teljes értékű nemi életem?

Figyelt kérdés
Légyszi ne gyertek azzal, hogy ez normál méret mert nem az. Az, hogy nagyon rövid csak egy dolog. De tök vékony is. Eddig akikkel voltam ki sem töltöttem őket normálisan csak éppen hogy

2021. márc. 22. 13:24
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
90%
Tényleg nem normál méret, hanem alatta van. Ettől még lehet teljes értékű nemi életed. Olyan nőt kell keresned aki kicsit szűkebb és eleve zavarná a nagyobb méret és nagyon-nagyon ügyesen használnod. Van ismerősöm aki hasonló "kaliber", sorban szedte fel a csinosabbnál, csinosabb nőket (a személyiségével), bomber barátnői voltak mindig, most két gyerekes boldog családapa. Szóval nem lehetetlen, csak ki kell "pótolnod" mással.
2021. márc. 22. 13:26
 2/11 A kérdező kommentje:
De hogy keressek szűk nőt? Meg nem kérdezhetem azért randin, hogy szűk vagy e. Vagy honnan tudni előre hogy szűk e?
2021. márc. 22. 13:27
 3/11 anonim ***** válasza:
96%
Most őszintén, ha szeretnék valakit, összejönnék vele. Akkor ezek után nem mennék szét azért mert kisebb neki. Annyira fontosnak tartjátok a méretet, de pl én nem tudok szex közben elmenni, így mindegy mekkora. Nekem annyi lényeg van, hogy legyen odaadó, szeresse az előjátékot, mert én ott tudok elmenni.
2021. márc. 22. 13:39
 4/11 anonim ***** válasza:
100%

Tudod, nagyon sokan vannak, akiknek az élvezet mértékét elsősorban nem a fizikai inger, hanem a mögötte álló érzelmek határozzák meg. Főiskolás koromban egy buliban találkoztam olyan lánnyal, akinek orgazmusa lett attól, hogy csókolóztunk, ölelkeztünk, meg simogattam. Volt olyan barátnőm, aki egy erotikusabb beszélgetéstől is képes volt nagyon felizgulni, sőt, volt párszor, hogy pusztán ettől elment.

Nem mondom, hogy minden bokorban fél tucat ilyen nő terem, de ahogy látod, nem lehetetlen, hogy valakinek ilyen adottságai legyenek.

Én azt mondom, hogy ne a vélt vagy megtippelt intim befogadóképesség alapján próbálj keresgélni! Ha az érzelmek passzolnak, akkor az sok fizikai akadályt képes ám áthidalni.

Meg aztán 9 cm lehet, hogy átlag alatti, de azért nem mikropénisz. Ha abból indulunk ki, hogy ujjazásnál egy alig 10 centis objektum képes orgazmust okozni...

És hogy ilyet is mondjak: ismerek egy törpe férfit. Nem, nem úgy törpe, hogy simán alacsonyabb az átlagnál, hanem tényleg biológiailag törpének minősül. Soha nem okozott neki gondot, hogy barátnője legyen. Márpedig nem hinném, hogy egy olyan testmagassághoz 20 centis péló járna. ;)

2021. márc. 22. 13:46
 5/11 anonim ***** válasza:
Igen . Lehet. Lesz is.
2021. márc. 22. 14:24
 6/11 anonim ***** válasza:
41%
Szerintem análba szeretni fognak téged. Én 18 centivel és legalább 4 centis átmérővel mikor behatolok egy szűk popsiba, minden csaj akkorát nyög, hogy ihaj... pláne mikor aztán elkezdtem a záróizmukat feszítve ki-be tologatni. Élvezésnél pedig mikor majdnem szétdurranok és lüktetek bennük. Volt csak akinek aranyeret csináltam, de nem érdekelte, ő kérte, hogy kúrjam szét a végbelét... Megtettem és szerette széthúzni és kifosni a végén a spermát. voltak ilyenek :)
2021. márc. 22. 15:57
 7/11 alonelyman ***** válasza:
miert ne lehetne ezt megbeszélni randin? nyilván nem az elsőn de akár már másodikon lehet, vagy jobb lenne később csalódni?
2021. márc. 22. 17:32
 8/11 anonim ***** válasza:
49%

Csodálkozom, hogy ekkorát egyáltalán elő mertél venni egy nő előtt.

Az enyém 12 és vastagabb is, de már ez is iszonyat kicsi.

Jól használható méret olyan 15-nél kezdődik.

2021. márc. 22. 20:27
 9/11 anonim ***** válasza:
Sok mindenre nem elég, de hidd el, lesz olyan lány, aki elfogad így, és akár ki is tud elégülni tőled. Az biztos, hogy szerencsésebb lenne egy olyan lányt kifognod, akinek nem csúszik be 3 ujjad simán.
2021. márc. 22. 23:06
 10/11 anonim ***** válasza:
100%
Valóban nehéz dolgod lesz. Az enyém ennél pár centivel nagyobb és nagyon kis pöttöm barátnőm van, de már így is jelentősen korlátozott az igazán élvezhető pózok mennyisége. Van kb 3, amikor ő nagyon szűk én pedig nagyon mélyre tudok menni, azoktól még el is szokott élvezni, minden más pózhoz viszont egyszerűen túl rövid vagy vékony vagyok, egyszerűen érzem, hogy bőven férne még belé, ami bizony nagyon szívszorító érzés tud lenni. Szóval a lényeg hogy kihívás, de egyáltalán nem lehetetlen normális nemi életet élni kis mérettel.
2021. márc. 23. 09:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!