Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
9cm hosszú, 2,8 cm széles pénisszel lehet valaha teljes értékű nemi életem?
Figyelt kérdés
Légyszi ne gyertek azzal, hogy ez normál méret mert nem az. Az, hogy nagyon rövid csak egy dolog. De tök vékony is. Eddig akikkel voltam ki sem töltöttem őket normálisan csak éppen hogy2021. márc. 22. 13:24
11/11 anonim válasza:
Ha ügyes a nyelved akkor igen lehet. Csak meg kell keresni a megfelelő partnert.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!