Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lefelé görbülő pénisszel...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lefelé görbülő pénisszel milyen pózokban nem ajánlott szexelni?

Figyelt kérdés
Elvileg vannak olyan pózok, amiben ‘eltörhet* ha lefelé görbül.

2022. márc. 1. 14:16
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

Ezzel nem hiszem h sokat segítek de azért leírom. Kb. bármilyen pózban "eltörhet" egy ferde pénisz ha tapasztalatlanul durr bele vadul csinálnak valamit, de én TALÁN a lovagló pózt nevezném legveszélyesebbnek. A férfi azért általában nagyobb kontrollban tudja tartani a saját farkát és hogy hogy dugja be, mint egy nő, hogy hogy ül bele.

Visszatérve a pózókra, sztem kb. bármelyik pózban lehet normálisan szexelni ferde farokkal is. Bár az én szavam nem annyira mérvadó mert nekem tök egyenes, én inkább csak el tudom képzelni mit hogy tudnék csinálni ha ferde lenne.

2022. márc. 1. 14:25
 2/2 anonim ***** válasza:

Így van. Mindent lehet.

A hüvely a legjobb, legkellemesebb vendéglátó.

Minden vendéget nagy örömmel fogad, nem válogat, és mindenben alkalmazkodik, még a váratlanul jött vendéghez is.

Nem olyan mint az ember, hogy ha véletlenül betoppan valaki, akkor zavarban van.

A hüvelyke az nem ilyen. Imádja a határozott, kemény vendégeket, még akkor is ha kicsit görbén állnak.😀😃

2022. márc. 2. 21:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!