Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok akiknek sok követője van instan kaptok szexuális ajánlatokat?
Figyelt kérdés
2024. aug. 8. 21:46
2/8 anonim válasza:
Itt szoktak folyamatosan kapni úgy hallottam
3/8 anonim válasza:
De itt miert??
Azt se tudod valóban nő e a kiszemelt,nem tudod hány éves,hogy néz ki,megis beprobalkoznak?
De miert???
6/8 anonim válasza:
Ugyan már uccso
Nézz szét pl facen,legbutabbak is megkommentelnek mindent,nem bánják ha más is látja, milyen sötétek.
7/8 anonim válasza:
Igen de ők kb. az életük zsákutcájában mennek előre, szerintem őket nem érdekli más véleménye, és őt sem érdekli senki már :D Na meg vannak a szószerint sötétek, az megint más téma, mégis hasonló :D
8/8 anonim válasza:
Hát saját tapasztalatból mondom, nem feltétlenül számít hogy néz ki a lány. Sőt nem is kell hogy sok követője legyen. Engem például az izgat, hogy pont azt az átlagos lányt keresem aki egyébként sosem tenne ilyet, de valahogy mégis belemegy. A semmiből ráírva facebookon akár. Milliókat költöttem el így és megérte.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!