Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Párkapcsolatban élő lányok....

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Párkapcsolatban élő lányok. Ti Milyen gyakran kaptok szexuális ajánlatokat?

Figyelt kérdés
Azoktól lányoktól kérdezem akik párkapcsolatban vannak Vagy esetleg már házasok is hogy milyen gyakran próbálkoznak be a srácok? tudják rólatok azt hogy párkapcsolatban vagytok? és milyen helyeken mondjuk munkahely, kondi?
2022. aug. 18. 15:57
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Gyakran. Tudják , hogy párkapcsolatban vagyok. De a legtöbb emberhez kedves vagyok és sok palinak ez imponáló, hogy ha egy nő nem küldi el őket a francba. De mindig elmondom, hogy nem érdekel ilyesmi.
2022. aug. 18. 16:02
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Mindennapos dolog. És nem csak idegenek, akik esetleg nem tudhatják, hogy kapcsolatban vagyok...
2022. aug. 18. 16:15
 3/7 anonim ***** válasza:
Az a vicc, hogy sokkal gyakrabban kaptam szexuális ajánlatokat, utalásokat akkor amikor kapcsolatban voltam, mint most szingliként. Mármint tökre örülök neki hogy most jobban nyugi van ilyen fronton, csak ezt nem gondoltam volna.
2022. aug. 18. 16:31
 4/7 anonim ***** válasza:

Én sosem kapok (kivéve itt a gyk-n:D).

27N

2022. aug. 18. 18:26
 5/7 anonim ***** válasza:
4 Ezt nem hihetem el!
2022. aug. 18. 18:53
 6/7 anonim ***** válasza:
43%

2 régi szeretőm irogat Facebookon hogy szívesen dugnának velem újra, pedig már több mint 8 éve hogy együtt voltam velük, házas vagyok.

24n

2022. aug. 18. 22:15
 7/7 anonim ***** válasza:
Hat akkor ugynezki en kepezem a kivetelt mert en soha nem kapok ajanlatokat - 28 vagyok, es nem ronda meg mielott valaki erre gondolna.
2022. aug. 19. 00:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!