Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Semuhi kérdése:
Szakitanál a pároddal ha nemtud elélvezni?
Figyelt kérdés
Példa :tevagy a nö és a párod birja òrákig nagy orgazmust okoz neked de nem élvez el2022. aug. 13. 19:08
A kérdező szavazást indított:
Szakitanék vele
Kitartanék mellette
Ha zavarna megbeszélném vele a problémát és megoldást keresnénk együtt
20 szavazat
1/13 anonim válasza:
Nem,legalább nem kell utána takarítani.
2/13 anonim válasza:
A jobbik eset hogy a férfi nem tud elélvezni! Ha ezzel együtt tud élni, akkor nem!
3/13 anonim válasza:
Nem érdekel az engem, lényeg hogy nekem jó legyen , miért engem zavarjon hogy a nő nem tud elélvezni , mással se fog , nem tud engem hibáztatni XD
4/13 anonim válasza:
Nálunk lányként én nem tudok, nincsen ezzel baja, elfogadja. Igazából sose tekintettem erre olyan dologként, ami miatt bárki is szakítana velem.
6/13 A kérdező kommentje:
De egy ido után. A nö kevésnek érzi magát.. én ebbe. A helyzetbe vagyok szakitás a vége mindig
2022. aug. 13. 19:34
8/13 A kérdező kommentje:
Nyilván férfi :D
2022. aug. 13. 22:23
9/13 A kérdező kommentje:
Én vagyok a férfi és nem megyek el de birom libido 11000% ha roaszul fogalmaztam a kérdésben
2022. aug. 13. 22:26
10/13 anonim válasza:
Azért szakítottam mert nem tudott szo.pni, fogazott. Beszéltünk róla, mondtam neki hogy csinálja de nem tette. Ez miatt szakítottam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!