Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire borzasztó hogy mindig csak a nők kapnak szexuális ajánlatokat?
te beteg vagy. egyreszt szexualis ajanlat nem egyenlo a megeroszakolassal, masreszt meg senki nem szereti, ha csunya, kover, perverz ferfiak szexualis ajanlattal bombazzak. mert alatlaban csak az alja tesz ilyet, egy normalis ferfi ismerkedik, kozeledik, flortol es nem kuld dick picet a semmibol.
attol meg vonzo leszek szexualisan, hogy az ilyen gyokerek nem talanak be. kulturaltan is ki lehet ezt fejezni.
Ha itt egyáltalán választ, v. őszinte választ ad egy nő, azt felhívásnak veszik sokan, hogy rá írjanak, sokszor a kérdés is azért íródik.
Ha ezek a férfiak nagyobb arányban szeretnének választ is kapni, legalább a stílusra odafigyelhetnének jobban, mert így automatikusan mennek tiltásra.
Hallottam én már olyat nem is egyet, hogy nő írt itt férfire 1-1 kommentje után.
Jajj, meglovagolnám a farkadat a négy napja mosdatlan puncimmal
Hol laksz? Hány éves vagy? Nagyon szexinek tűnsz, nagyon nedves a puncim
Gizike/58/124 kf
Jaja énnis pasi vagyok rengeteg meleg csávó próbálkozott már be úgyhogy kapunk mi is ajánlatot ;)
23f
Hát szuper is, amikor egy arc és név nélküli senki írogat olyat, hogy hogy megdugna/kinyalna meg mekkora a mellem, meg milyen bugyi van rajtam.. Izgalmas mondhatom... A dick pickekről nem is beszélve.
Mindezt csak amiatt mert ebben a kategóriában adok egy őszinte választ és utána merem írni, hogy 22/L. :D
Ha te erre vágysz akkor átirányítom az úriembereket hozzád.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!