Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Egyes férfiak ennyire be...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egyes férfiak ennyire be tudnak indulni, hogy ilyen ajánlatokat tesznek? Vagy ez csak kamu?

Figyelt kérdés

Rám írt egy férfi társkeresőn, hogy 400.000 forintot fizetne, ha vele töltenék egy estét.

Vannak olyan férfiak, akik tényleg képesek ennyi pénzt kiadni egy kalandért?

2018. máj. 13. 21:15
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
vannak.
2018. máj. 13. 21:19
 2/6 anonim ***** válasza:
78%
ja, de azok olyanok is:D
2018. máj. 13. 21:26
 3/6 Linó03 ***** válasza:
100%
A top prostiknál 1000 euró egy óra. De nekik nem csak testük van, műveltek, nyelveket beszélnek, stb. Úgyhogy igen, akár komolyan is gondolhatta. Félreértés ne essék, nem téged k*rvázlak le, hanem azt szeretném csak szemléltetni, hogy azok a férfiak, akik megtehetik, nem sajnálják a pénzt ilyen területen.
2018. máj. 13. 21:32
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Igen.

Nekem tetszik egy nő, pedig nem is szép. De olyan szexuális kisugárzása van, ha a péknél összefutunk véletlenül, azonnal merevedésem lesz, pedig nem öltözik kirívóan, nem is feltűnő. Igaz, hatalmasak a mellei.

Na, nem sok mindent tudnék megtagadni tőle, ha egyszer mellébújhatnék az ágyba...

Az öltözete alapján nem dúskál az anyagi javakban, én nem merem leszólítani, mert nem akarom hogy azt higgye hogy qrvának nézem. Pedig majd megzavarodok érte.

2018. máj. 13. 22:05
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Én nő vagyok, de néha én is be vagyok indulva annyira, hogy képes lennék komolyabb összeget fizetni pasinak azért, hogy foglalkozzon velem.
2018. máj. 13. 22:16
 6/6 anonim ***** válasza:
77%
Se pénzt nem kérek se pénzt nem adok szexért.
2018. máj. 13. 22:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!