Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azt akarja, elítéltek ezért?
Balatonon nyaralunk egy társas üdülőben. Melletünk van egy család és van egy lányuk, 14 éves múlt. Beszélgettünk már többször. Nagylányosan néz ki, jó alakja van, műköröm, jó cicik, jó popsi stb..
Nézeséből meg a viselkedéséből gondoltam már, hogy bejönnék neki. Ma viszont már tényleg félreérthetetlen célzást tett, kint volt és dinnyét evett, kérdezte nem-e kérek, finom édes, de nem olyan édes mint én (magára gondolt) viccesen visszakérdeztem miért te édes vagy? Igen, szeretnél megkostólni? Ezt válaszolta és nevetgélt. Ledöbbentem hirtelen nem vagyok ehez hozzászokva... Szerintetek ez célzás volt ugye? Már csak az a baj én idősebb vagyok jóval. Nem tudom helyes lenne-e kikezdenem vele.
14 felett csak akkor büntethető a felnőtt ha pl tanája, edzője stb tehát valaki olyan ami hivatásszerűen foglalkozik fiatalkorúakkal.
Béla bácsival simán szexelhet egy 14 év feletti jogi következmények nélkül.
Írjátok be: beleegyezési korhatár magyarországon.
Így van, csak akkor büntethető ha hatalmi viszony áll fent edző, tanár stb .
Normál esetben nem, mivel ott nem áll fent befolyásolás és nagyon ritka
20!
Én örülnék a legjobban neki ha csak jót röhöghetnék magamban rajtatok...
Szóval ez után egy puha pcs-nek fog tartani ha nem csinálok vele semmit de azt is tudom, hogy nem lenne helyes egy ilyen fiatallal leállnom.
Mikor elkezdtem beszélni vele azt hittem 18-19 körüli mert külsőre úgy néz ki...
Én biztos nem
Elég sérült lehet ha ilyen egy 14 éves.
Mondjuk ha 16 lenne legalább akkor jöhetne.
28-al értek egyet.
Úgy is fog keresni valakit akivel megdugatja magát, fog is találni az 100% 30-40-50 évest is ha akar.
Egyébként ha egy 15 vagy egy 16 éves fiuka dugná meg akkor az mivel lenne jobb vagy különb? Ezt amúgy nem értettem soha, hogy ha mind2 akarja akkor mi a probléma ha esetleg nagyobb a korkülönbség. Nem felesegül veszi. Van házasokban is 20-30 vagy több év korkülönbség az mivel jobb?
Engem csak a szülei zavarnának, nem ér meg annyit az egész hogy esetlegesen rám szálljanak.
Hogy úgy mondjam a baj az hogy teljesen a szüleitől függ egy 14 éves, részemről cselekvőképtelennek számít
16-17 már sokkal érettebb kevésbé lenne érdekes ha kiderül
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!