Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azt akarja, elítéltek ezért?
Figyelt kérdés
Balatonon nyaralunk egy társas üdülőben. Melletünk van egy család és van egy lányuk, 14 éves múlt. Beszélgettünk már többször. Nagylányosan néz ki, jó alakja van, műköröm, jó cicik, jó popsi stb..
Nézeséből meg a viselkedéséből gondoltam már, hogy bejönnék neki. Ma viszont már tényleg félreérthetetlen célzást tett, kint volt és dinnyét evett, kérdezte nem-e kérek, finom édes, de nem olyan édes mint én (magára gondolt) viccesen visszakérdeztem miért te édes vagy? Igen, szeretnél megkostólni? Ezt válaszolta és nevetgélt. Ledöbbentem hirtelen nem vagyok ehez hozzászokva... Szerintetek ez célzás volt ugye? Már csak az a baj én idősebb vagyok jóval. Nem tudom helyes lenne-e kikezdenem vele.
2024. aug. 8. 19:53
2/34 anonim válasza:
Nem kiskorú a lányka még véletlenül?!
3/34 anonim válasza:
Hát attól is függ mennyivel vagy idősebb. Ha felnőtt vagy, hagynám, akárhogy néz ki. Én 23 vagyok de még így is hagynám.
4/34 anonim válasza:
Mit jelent, hogy "jóval" idősebb vagy?
5/34 anonim válasza:
A 14 múlt mit jelent?Gondolom azt, hogy épp betöltötte.Ha 17 évesnél idősebb vagy, hozzá ne nyúlj.
6/34 anonim válasza:
14 éves bár legális de apja anyja élve belezne ki
7/34 anonim válasza:
Ha nem te dugod meg, megteszi más! 😜
8/34 anonim válasza:
Megjöttek a fotelrendőrök🤣🤣 0 élettapasztalataikon lovagoljatok inkább🤣🤣
10/34 anonim válasza:
Nem derül ki te mennyi idős vagy de ha én kb hozzáillő lennék akkor már lavagolt volna egyet az biztos.. Csak nem gondolja valaki, hogy egy ilyen lány még sosem csinálta? Mert nem úgy néz ki... Te meg töketlen vagy ha erre nem reagáltál..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!