Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
15/33 anonim válasza:
Igazi? Hát jó pár éve.
Kiéltem a szingliség szépségeit, önismeretet magasabb szintre emeltem.
Most pedig alakulóban van egy kapcsolat. Nemcsak szimpatikus és imádnivaló, de még a kémia is beteges közöttünk.
S nem, nem vagyok kielégítetlen. Minden nap maszturbálással karban vagyok tartva játékszereimmel. Sőt napi 5-15 alkalom, amit tartok tinikorom óta, mint hiperszex személy.
Egyszerűen nem hozott lázba egy udvarló se, se senki ezidáig.
16/33 anonim válasza:
Előző héten, de egy ideig most nem lesz, párom mérete túl nagy. 😔😔
24/N
19/33 anonim válasza:
18. Na jó, csak nekem durva amikor ilyen kornál azt írják "lány"?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!