Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Volt már olyan, hogy első szex előtt egy nagyon nagy vagy nagyon kicsi farok fogadott benneteket?
Volt. Tényleg nagyon kicsivel még nem nagyon találkoztam, de azért szokott csalódás érni. Na meg olyan is volt, pont tegnap is, hogy elképedtem egy nagyon 😅
Az utóbbi sokkal ritkább.
Egy exem mesélte, hogy régebben együtt volt egy sráccal, akinek akkora farka volt, hogy kb épp csak a makkot tudta bekapni és rendesen megfogni is alig. Hát, nekem átlagos, de pont örülök neki. Így legalább rendesen le tudnak szopni.
(Bocs, hogy férfiként válaszoltam)
Kicsire és nagyra is volt már példa.
A kicsinél nem tettem szóvá, meg nem nevettem ki soha, mert nem igazán tehet róla a srác, hogy csak akkora van neki. Viszont az is tény, hogy komolyabb kapcsolat, vagy egyáltalán folytatás ilyenkor már nem nagyon lett belőle.
A nagy olyan szempontból jobb, hogy ott meg lehet lepődni nyugodtan, az a pasinak is tetszik általában. Meg nyilván az is, ha szóvá teszed, elmondod, hogy milyen nagy, megdicséred érte, stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!