Hanyadik héten fogadott benneteket a védőnő?
Figyelt kérdés
Engem a 12. hétig nem akar/tud fogadni, pedig veszélyzetett vagyok. Már a nőgyógyászom és a háziorvosom is kérte, hogy adjon egy korábbi időpontot, de sok munkára hivatkozva nem hajlandó. Máshoz nem mehetek, mert kisváros és körzetileg hozzá tartozom, más el sem vállalna.2018. máj. 7. 16:29
1/9 anonim válasza:
Nem mindegy mikor mész hozzá? Úgysem tud segíteni semmit. Én is a 12. héten mentem hozzá először ha jól emlékszem.
2/9 anonim válasza:
9-10. már nem emlékszem, de annyi volt csak, hogy felhívtam, és mondta, hogy menjek nyugodtan. Elég fura hozzáállása van.
3/9 A kérdező kommentje:
Nekem mindegy mikor megyek hozzá, de a labor beutalókat neki kell kiállítani + a hétvégén az ügyeleten kötöttem ki és ott kérte tőlem az orvos a kis könyvet, aztán meg volt lepődve, hogy ilyen kórelőzménnyel még nincs. Annyit mondott a védőnő, hogy menjek vissza a háziorvoshoz és tőle kérjem a beutalókat, mert ő is tudni fogja, hogy hova küldjön meg nem állít ki kis könyvet, mert mi lesz, ha elvetélek... hát kössz...
2018. máj. 7. 16:36
4/9 anonim válasza:
Mi az hogy a vedono ad beutalot xd max a haziorvos. De inkabb a nogyogyasz adja. A vedono... Pfff. Teljesen mindegy mikor mesz
5/9 anonim válasza:
Nekem is a védőnő adott beutalókat, a háziorvos pecsétjével, kedves utolsó.
Amúgy 12 hetesen bőven jó lesz még az a labor, én 14 hetesen voltam az elsőn. A védőnő pedig addig jó, amíg nincs a képben, hidd el! 😊
6/9 anonim válasza:
Nekem is a vedono írja a beutalokat, az orvos csak pecsétel.
7/9 anonim válasza:
Nekem háziorvos adta az ekg és vérvétel beutalót. Nőgyógyászhoz magánba járok, ő max receptet ad.
Védőnőnél 16+5nél voltam először, szintén nehéz volt elérni és időpontot egyeztetni. Ha kérdezték miért nincs kiskönyvem megmondtam ezért.
Én is voltam 4 hétig 9es kóddal itthon vérzés miatt, de szerencsére már dolgozhatok.
9/9 anonim válasza:
Nekem is a védőnőm ad ki a vérvételekre beutalót stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!