Akinek fogadott orvosa van, ad pecsétet a kiskönyvbe vagy nem? A védőnő pecsétje is számít az anyaságinál?
Az én fogadott dokim nem pecsételt eddig,20 hetes vagyok.A védőnőnél már voltam párszor,ő mindig.Nekünk állítólag a körzetileg illetékes nőgyógyászhoz is járni kell és terhesgondozáson ad majd pecsétet.Eddig egyszer jutottam el hozzá,a fogadott orvosomnál viszont minden hónapban ott vagyok.
Köszönöm segítséget!
nekem eddig a magánorvos nem adott pecsétet (csak a védőnő) de az én orvosomnál a kimondott terhes gondozás a 20-36 hét között van, 5 alkalom. Addig két vizsgálat van, amikor először megyek hozzá és a 12 hetes UH, mindkettőt sima vizsgálatnak veszi. Remélem, hogy a 20. héttől ad majd pecsétet magától is, mert ha nem, akkor kiverem a balhét :)
nekem sem kell sztkba járni amúgy
Köszönöm,akkor rákérdezek a fogadott dokimnál.
Védőnőt lemondtam meg az elején,de tőle is van 4 pecsétem,ezért kérdeztem(szinte hetente mentem a 6.héttől)
Remélem már a fogadott dokim is ad majd pecsétet,vagy valami igazolást a végén.
A körzetileg illetékes nőgyógyász meg azért kellet,mert kellett valami naplószám az egyik vérvételi beutalóra.Azért eljárok hozzá is,de pecsételni ő sem szokott sűrűn(6 hónapos vagyok,eddig egy orvosi és 4 védőnői pecsétem van)
Azt hiszem sarkamra kell állni kicsit,mert havonta megyek a magán dokimhoz is és a körzetileg kirendelt nőgyógyászhoz is,na meg a házi orvoshoz és csak nem szaporodik...
Köszi a válaszokat,felpontoztam mindenkit!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!