Akinek fogadott orvosa van, ad pecsétet a kiskönyvbe vagy nem? A védőnő pecsétje is számít az anyaságinál?
Az én fogadott dokim nem pecsételt eddig,20 hetes vagyok.A védőnőnél már voltam párszor,ő mindig.Nekünk állítólag a körzetileg illetékes nőgyógyászhoz is járni kell és terhesgondozáson ad majd pecsétet.Eddig egyszer jutottam el hozzá,a fogadott orvosomnál viszont minden hónapban ott vagyok.
Köszönöm segítséget!
Utolsó előtti!
4 pecsétnek kell lennie a 9 hónap alatt az egyszer anyasági támogatás miatt.
Nekem is csak azért necces,mert már a 6.hónapban vagyok és eddig a fogadott dokim nem pecsételt(bár nem is mondtam,hogy kellene) és félek,hogy így nagyon szűkösen fog össze jönni,pedig tényleg járok minden hónapban hozzá is és a körzetileg illetékes nőgyógyászhoz is,ezen kívül a háziorvoshoz.
Nálunk most a vèdőnő pecsétje számít, ő mondta! Én nem maganrendelőbe jàrok,hanem sztk-ba, de ugyanahoz a dokihoz, nekem mindig pecsétel és ír is bele ő is.
4 éve még az sztk-ban adták az igazolást az anyaságihoz, most nem tudom,hogy van ez.
Akkor kérj a körzeti nőgyògyásztól pecsétet. A magán nem ad en is úgy tudom....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!