Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kedves lányok, asszonyok, hölgyek, milyen érzés, amikor 2 pasi, 4 kéz, 2 farok kényeztet benneteket?
Figyelt kérdés
Kérlek, pozitív élményeket írjatok!
Mi történt, hány éves korotokban, hogyan?
Ne kíméljetek bennünket az élmények részletes elmesélésétől!
#hármas szex #két pasi, egy nő
júl. 30. 19:24
1/9 anonim válasza:
Lemész bármelyik swingerklubba és élőben látod. Ez az amit nem elmesélni, hanem csinálni kell :)
2/9 A kérdező kommentje:
Eszemben sincs lemenni. Engem konkrét élmények érdekelnek, nők véleménye.
júl. 30. 19:42
3/9 anonim válasza:
#3 tudjuk, de aki hasonló partikra jár az nem fogja egy anonim fórumon ecsetelgetni a magánügyeit mások recskázását megkönnyítendő. Te is jobban tennéd, ha matyizás helyett - ha már ennyire érdekel - inkább odamennél. Nagyobb élmény csinálni mint olvasgatni róla :)
4/9 anonim válasza:
Pont ma volt egy négyesünk,de pasi vagyok úgyhogy kussolok.
5/9 A kérdező kommentje:
A swinger klubos élmények pont nem érdekelnek, ha az érdekelne, arról tettem volna fel kérdést.
A férfiakat pedig kérem, hogy mellőzzék a kommentelést, a közléskényszereteket valami vitafórumban éljétek ki, kösz!
júl. 30. 21:05
6/9 anonim válasza:
“Sajnos” ez egy nyilvános fórum. Az ír ide, aki akar. 🤷♂️
7/9 anonim válasza:
Csoda az a szorgoskodás, amit ilyenkor a testem érez!
8/9 A kérdező kommentje:
Bővebben?
aug. 2. 17:31
9/9 anonim válasza:
A legjobb, ami történhet nővel. Kemény farok a punciban és a popsiban egyszerre, közben felváltva csókolnak és markolasszák szopják a csöcseimet. Mi kell még? Kielégítő volt a válasz? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!