Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Férfiak, nektek mennyit nyom...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak, nektek mennyit nyom a latba nőknél a magasság?

Figyelt kérdés

Mennyire számít nektek, hogy milyen magas egy nő? Nőktől sokszor hallom, hogy nekik fontos, hogy a férfi magasabb legyen tőlük.

Nektek mennyire fontos, hogy pl magas legyen? A hosszú combú nőket tudom, hogy szeretik a férfiak.

Kiábrándít, ha egy lány nagyon alacsony, egyáltalán komolyan tudjátok venni őt?

aug. 8. 01:21
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
Különlegesnek számít nálam, ha egy nő magas, pl.: 185-től fölfele. E mellett, ha nagy a lábmérete, akkor az plusz pont:).
aug. 8. 17:27
 22/24 anonim ***** válasza:

Sosem érdekelt a magasság.

39/F

aug. 8. 18:55
 23/24 anonim ***** válasza:

Ha magas nőre vágysz (173+) én úgy vettem észre, hogy itt gyakorin és online társkeresőkön a legtöbb nő ilyen. Innen ismerkedtem egy nővel, aki 183 magas volt, szép arcú, nagy mellű, gyönyörű lábfejű. Azóta már van valakije, de nem lehetetlen magas nőt találni errefelé.

Ha alacsony nőre vágysz (160 és lejjebb), na az ilyen nők ritkák, mint a fehér holló a társkeresőkön. Egy tippet én is elfogadnék, hogy hol lehet alacsony szingli nőkkel ismerkedni.

aug. 8. 19:02
 24/24 anonim ***** válasza:

Egyik nap láttam a boltban egy alacsony nőt, Kb 140-145 centi lehetett. Nem mértem meg de kirívóan alacsony volt, ugyhogy tuti 150 centi allatt volt. Viszont nagyon dögös arányos volt, méretes cicik fenék, bájos arc ezért szexi kivánatos volt. Az öszképet csak a 6-8 éves gyereke meg a valoszinűeg férje rontotta.

Tényleg olyan alacsony volt, hogy minden rosszindulat nélkül azt lehetett gondolni, hogy biztos nem volt probléma mentes a szülés.

aug. 12. 03:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!