Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nekem ez full mindegy. A testarányok legyenek jók, és akkor nagyon bomba a csaj bármilyen magas is
(Egy magas férfi)
Tudom, férfiakhoz szólt a kérdés. De én magas (176 centi) nőként mindig azt tapasztaltam, hogy inkább hátrány a magasságom a pasiknál, és jobban örülnének ha 10 centivel alacsonyabb lennék. Pedig csinos, vékony, sportos alkatú vagyok, de abszolút nem előnyként élem meg sajnos a magasságomat.🤷
De hát ez van, ezt dobta a gép, ezen sajnos sehogyan sem tudok változtatni.
5-ös, szerintem normális önértékeléssel rendelkező maszkulin kanokkal érdemes ismerkedned, nem suttyókkal. Akkor nem lesz gond a magasságod
(Már ha tényleg úgy van, hogy a magasságoddal volt bajuk és nem a viselkedéseddel.
Én voltam 183cm magas csajjal is)
"Nincs gond a természetemmel, sem a viselkedésemmel."
Persze persze, ezt legtöbben így gondolják. Főleg akik 3-4 havonta lépkednek be-ki párkapcsolatba meg a szüzek.
Szóval én lecsekkolnám a belsődet, és a külsődet is. 4 voltam
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!