Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
22/59 anonim válasza:
Én 180 cm vagyok és vékony.
Baratnőm 158 cm és a aranyosan töltött galamb.
Minden pasi öt akarja… de ha nézzük a bulikat is ott is az alacsonyabb csajoknak van nagyobb sikerük…
23/59 anonim válasza:
"csinos, vékony, sportos alkatú"
Ha nincs melled az nem jelenti azt, hogy sportos az alkatod.
24/59 anonim válasza:
A 150-160 cm miért maradt ki? Én 157 cm és sok pasinak bejövök, de a 175 cm magas barátnőm is, nem ezen múlik.
26/59 anonim válasza:
Na és a 152 cm miért maradt ki
27/59 anonim válasza:
24!
Jaja, az a legjobb kategória.
28/59 anonim válasza:
Nem vagyok én sem magas, szóval nagyon magas nőknél nem jöhetek szóba, és ahogy az 1-es írta, a kisugárzás számít.. Volt már 185 Cm magas szeretőm, vele is jó volt minden.
29/59 anonim válasza:
#26 vagyok , ettől függetlenül voltak pasijaim és qrvara nem tehetek arról h 152 centi vagyok ekkorára nőttem
30/59 anonim válasza:
Van mellem, nem ruhafogas jellegű vagyok, hanem vannak formáim, izmos fenekem, combjaim és nincs rajtam rezgő háj... De mindegy, aki látatlanban már belém akar kötni, hogy úgysem lehet jó csaj, az belém is fog.🤷😄
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!