Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Férfiak, nektek mennyit nyom...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak, nektek mennyit nyom a latba nőknél a magasság?

Figyelt kérdés

Mennyire számít nektek, hogy milyen magas egy nő? Nőktől sokszor hallom, hogy nekik fontos, hogy a férfi magasabb legyen tőlük.

Nektek mennyire fontos, hogy pl magas legyen? A hosszú combú nőket tudom, hogy szeretik a férfiak.

Kiábrándít, ha egy lány nagyon alacsony, egyáltalán komolyan tudjátok venni őt?

aug. 8. 01:21
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
84%
Nőként válaszolok. Én 158 cm “magas” vagyok, vékony, cicis alkat. Sosem kaptam visszautasítást a magasságom miatt. Sőt akikkel szóba került, sorra azt mondták, örülnek hogy alacsonyabb vagyok náluk (még magassarkúban is).
aug. 8. 05:57
 12/24 NemFogodKitalálni ***** válasza:
Én 176cm nő vagyok… eddig minden volt belőle, csak előnyöm nem. Komoly kapcsolatra nehéz volt mindig is találni ilyen magassággal párt, szex kapcsolatra viszont nagyon könnyű, mindenki imádja a hosszú, vékony combjaimat/lábaimat. Most a párom az első ember aki azt mondta, hogy szereti, tetszik neki, hogy ilyen magas vagyok. Szerinte sokkal nőiesebben nézek ki így magasan, hosszú lábakkal ha felöltözök csinosan, mint mondjuk 150-160 centisen. Szereti azt is, hogy csóknál vagy ölelésnél nem kell annyira lehajolnia, mint az ex-feleségéhez.
aug. 8. 06:19
 13/24 anonim ***** válasza:
Régen nagyon odavoltam a magas csajokért a 192 centimmel, esztétikailag nagyon jól nézett ki, mikor magas csajom volt. Aztán bekellett lássam, nem számít annyit, mint amennyit beleláttam, főleg ha a szexualitást nézzük.
aug. 8. 06:40
 14/24 anonim ***** válasza:
Szexnél semmit sem számít, van ami az alacsonyakba vonz, van ami a magasakba. Kapcsolati téren viszont célszerűbb ha alacsonyabb nálam, mert furán hat ha nekem kell felnézni a páromra. De ha egyéb téren totál összegabajodnék egy magasabb nővel akkor csak magasság miatt ott sem zárnám ki a kapcsolatot. 34/F
aug. 8. 07:00
 15/24 anonim ***** válasza:
52%

182 cm magas férfiként én odavagyok a velem egymagas lányokért.

Nekem kevésbé tetszenek az alacsony lányok.

aug. 8. 08:21
 16/24 anonim ***** válasza:
Nekem max annyira számít, hogy én legyek a magasabb de ez sincs kőbe vésve.
aug. 8. 08:59
 17/24 anonim ***** válasza:
Unokatesóm 169-170cm a barátnője kb 180 cm, tehát kb 10-11cm vel magasabb a csaj és 7 éve együtt vannak.
aug. 8. 12:09
 18/24 anonim ***** válasza:
Szerintem inkább legyen alacsony mint magas. Ha alacsony az nem kizáro ok viszont ha magas az már igen. És igen komolyan tudom venni nem ez határozza meg. Szeretem ha meg lehet őket igy védelmezni mert kisebbek, cukik.
aug. 8. 14:08
 19/24 anonim ***** válasza:
170cm feletti lányoknak 80-90 % sheretne alacsonyabb lenni.
aug. 8. 14:34
 20/24 anonim ***** válasza:

Nekem nagyon tetszenek a nálam magasabb nők. Nincs felső határ, az sem zavarna ha emellé még magassarkút is hordana.

De semmi bajom az alacsonyabb (150 centitől), vagy velem azonos magasságú nőkkel sem.

aug. 8. 15:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!