Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Férfiak, nektek mennyit nyom...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak, nektek mennyit nyom a latba nőknél a magasság?

Figyelt kérdés

Mennyire számít nektek, hogy milyen magas egy nő? Nőktől sokszor hallom, hogy nekik fontos, hogy a férfi magasabb legyen tőlük.

Nektek mennyire fontos, hogy pl magas legyen? A hosszú combú nőket tudom, hogy szeretik a férfiak.

Kiábrándít, ha egy lány nagyon alacsony, egyáltalán komolyan tudjátok venni őt?

aug. 8. 01:21
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
89%

Alacsony nőként tudok válaszolni. A többségnek bejön ha egy nő alacsony, az már más kérdés hogy komolyan tudják-e venni őket (minket).

De életemben egyszer előfordult velem hogy egy fiú azt mondta taszító az alacsonyságom... :D

aug. 8. 02:12
 2/24 anonim ***** válasza:
52%
Ez inkább szimpátia, meg tetszés kérdése, nem komolyanvehetőség. Érzelmi alapon meg bárki tetszhet. Persze 140 centi alatt azért kevesebb embernek fog tetszeni.
aug. 8. 02:27
 3/24 anonim ***** válasza:
69%
Semmit, én 155cm-180cm mindent dugtam már.
aug. 8. 02:29
 4/24 anonim ***** válasza:
41%
A 155 nem az alja. Mármint 140 cm alatt számít valaki törpének de egy átlag nő simán lehet még 155 cm alatt. (Pl. én)
aug. 8. 02:32
 5/24 anonim ***** válasza:
53%
Én 186 cm vagyok és pont az alacsony lányok tetszenek.
aug. 8. 02:35
 6/24 anonim ***** válasza:
53%
4. nem azt írtam, hogy az alja. Hanem, hogy ő volt a legalacsonyabb, akivel lefeküdtem. Egy elemi mondatot sem sikerül értelmezned.
aug. 8. 02:38
 7/24 anonim ***** válasza:
24%
Híve vagyok a hagyományos kombinációnak, avagy a férfi legyen magasabb a nőnél. Én átlag magas férfi vagyok és 160-165 cm magas nőt tartom ideálisnak. Pusztán kíváncsiságból kipróbálnám a szexet egy 15x magas nővel. Ex-feleségem 170 magas volt, 90 kg, rendkívül domináns természetű, túlbeszélt mindenkit. Egy igazi "alfa nő". Nem éreztem magam férfinak mellette és a szex is rossz volt. Talán a rossz tapasztalat végett offolok minden 170+ nőt.
aug. 8. 03:27
 8/24 anonim ***** válasza:
Nekem az alacsonyabb vékony lányok tetszenek jobban
aug. 8. 04:49
 9/24 anonim ***** válasza:
40%

Magasságom 178cm.

A nejem 155cm alacsony, de elég jó húsban van, szóval őt komolyan tudom venni! :))

A legmagasabb nőm még fiatal koromban...177cm volt, gyönyörű hosszú combokkal, manöken alkattal. Felvette a magassarkúját és egyből kisfiúnak éreztem magam mellette! A szép hosszú combok hátránya pedig az, hogy jó hosszú farok kell közéjük! A 15 centimmel nem sok vizet zavartam nála.

Később összejöttem egy 170 centis lánnyal, nagy szerelem volt ugyan, de méretekben határeset...vele se igazán passzoltunk még. Aztán mentem lejjebb, az alacsonyabb nők felé. 168, 165, 162...mígnem megismertem az én kis pici feleségemet. Ő a nekem való és nem cserélném el senkire! :)

Pici, duci. Töltött galamb típus. Nagy mellek, nagy popsi, húsos combikák. A puncija jó szűk, királynak érzem benne magam!

aug. 8. 05:48
 10/24 anonim ***** válasza:
Magas férfi vagyok, de nekem a tőlem jóval alacsonyabb hölgyek is nagyon bejönnek. De végül is számomra nincs nagy jelentősége ennek. Fontos inkább a kölcsönös szimpátia.
aug. 8. 05:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!