Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy párkapcsolatban lelombozó egy férfinek ha a nő mindennap kívánja a szexet ? Naponta akar többször is ?
Nekünk nem az. 15 év házasság után is van minden nap szex. Az mellett, hogy feleségemnek is szüksége van a szexre, a kielégülésre, én is igénylem napi szinten. Ilyen szempontból az igényeink passzolnak. A párkapcsolat, házasság erre a területére is érvényes a ki, és mit hozott otthonról. Feleségem azt tanulta meg, hogy a férfi igényeit mindíg ki kell elégízeni, minden nap le kell csapolni. Fenn kell tartani az érdeklődés, hogy mindíg kívánatosnak kell lenni. Én azt, hogy egy nővel mindíg foglalkozni kell, kielégíteni. Törődni a testével, lelkével.
A férj teljesítse házassági kötelességét a felesége iránt, hasonlóképpen a feleség is a férje iránt.
A feleség nem ura a maga testének, hanem a férje, hasonlóképpen a férj sem ura a maga testének, hanem a felesége.
Egyénspecifikus.
Voltak exek akik bírták a napi libidóval tartani a tempót, voltak, akik pedig felsültek.
Pedig én elején jeleztem, hogy elég aktív vagyok, reakció: kiéhezett faszik előadják, hogy ők elbirnának velem... Aha, persze.
Remélem nem, mert minminden nap minimum kétszer szexelünk. Hétvégén többször.
23L
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!