Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mennyire gáz felajánlkozni...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire gáz felajánlkozni egy pasinak nőként?

Figyelt kérdés

Van egy srác,ő 20 éves. Én 28 éves nő vagyok. Soha életemben nem csináltam ilyet, eddig összesen egy szexuális kapcsolatom volt az is sok éves párkapcsolatban, szóval tényleg nem vagyok ilyen r*banc típus.😅

Viszont ezt a srácot annyira kívánom már egy éve hogy másra se tudok gondolni. De félek hogy mit gondolna, és nyilván félek az elutasítástól is. Annyira nem vagyunk közeli kapcsolatban, de időnként egy helyen dolgoztunk,szoktunk beszélgetni.

A dolgot nehezíti hogy legjobb tudomásom szerint ő még szűz és látszik is hogy bátortalan a lányokkal, én már nagyon nagyon apró jeleket próbáltam adni,azokra pozitívan reagált, úgy érzem vissza is jelzett (érintések stb.) de úgy érzem így nem jutunk egyről a kettőre. :D

Szóval lassan konkrétabbnak kellene lennem ha akarok valamit, szerintetek megéri kockáztatni? Mit tegyek és hogyan?

2024. aug. 5. 22:34
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%

Azért elég gyenge vagy ha nem tudsz ennyi évesen kommunikálni valakivel.

Megkérheted valamire hogy segítsen, vagy bármi.

AZtán majd adja a helyzet magát hogy felfigyel-e rád vagy nem.

2024. aug. 6. 06:22
 12/14 anonim ***** válasza:
100%

Ha tetszel neki nem röhög ki.

Vágysz rá... Vagyis totálisan hormon alapú vonzalom.

Tudatosítani kell ezt és elengedni. Keresni másik férfit, aki hormonjai szintén begerjesztenek.

2024. aug. 6. 07:42
 13/14 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem hívd el a Mekibe vagy valahova enni egyet. Max. megtudod, hogy nem kellesz neki, és kész.
2024. aug. 6. 11:39
 14/14 anonim ***** válasza:
22%
Igen gáz, főleg ha idősebb lányként ajánlod fel magad...
2024. aug. 6. 13:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!