Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mennyire gáz felajánlkozni...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire gáz felajánlkozni egy pasinak nőként?

Figyelt kérdés

Van egy srác,ő 20 éves. Én 28 éves nő vagyok. Soha életemben nem csináltam ilyet, eddig összesen egy szexuális kapcsolatom volt az is sok éves párkapcsolatban, szóval tényleg nem vagyok ilyen r*banc típus.😅

Viszont ezt a srácot annyira kívánom már egy éve hogy másra se tudok gondolni. De félek hogy mit gondolna, és nyilván félek az elutasítástól is. Annyira nem vagyunk közeli kapcsolatban, de időnként egy helyen dolgoztunk,szoktunk beszélgetni.

A dolgot nehezíti hogy legjobb tudomásom szerint ő még szűz és látszik is hogy bátortalan a lányokkal, én már nagyon nagyon apró jeleket próbáltam adni,azokra pozitívan reagált, úgy érzem vissza is jelzett (érintések stb.) de úgy érzem így nem jutunk egyről a kettőre. :D

Szóval lassan konkrétabbnak kellene lennem ha akarok valamit, szerintetek megéri kockáztatni? Mit tegyek és hogyan?

2024. aug. 5. 22:34
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
28%
Szerintem nem kell direktbe ajánlkozni, csak jeleket adni, flörtölni. És majd ő kockáztat ha akar.
2024. aug. 5. 22:36
 2/14 anonim ***** válasza:
94%
marpedig ha 28 eveskent akarsz tole valamit, egyertelmu jelek kellenek. eszembe nem jutna magamtol ramenni 20 evesen egy 28 evesre, mert kirohogne. kiveve ha ugye megteszi az elso lepest
2024. aug. 5. 22:42
 3/14 A kérdező kommentje:
Kicsit én is ettől tartok, hogy ő röhögne ki.
2024. aug. 5. 22:46
 4/14 anonim ***** válasza:
83%

Durva élmény lenne a srácnak, az tuti 😅

Egyébként 28 évesen nekem is rendszeresen udvaroltak 20 éves egyetemisták, de ennyivel nem nézek ki fiatalabbnak. Nagyon sok fiatal srác vonzódik a pár évvel idősebbekhez, aki vagányabb fajta, azt észreveszed.

Szerintem veszítenivalód nincsen, add a tudtára, hogy érdekled. Pl. hívd el valahová, kettesben. Nagyon bejönne neki szerintem.

2024. aug. 5. 22:57
 5/14 BohócKolbász ***** válasza:
69%
Mi lenne ha munkával kapcsolatban keresnéd meg? Aztán ha tudod a nevét mondd neki hogyha bármi más kérdése lenne akkor írsz neki Instán, Messen, stb. Légy a segítségre szoruló nő. 😈🙈
2024. aug. 5. 23:18
 6/14 honbandi ***** válasza:
34%

Gondolok egyedül laksz. A hölgyektől kicsit tart ok.Én megkérném hogy segítsen felszerelni egy polcoz ( vagy átrendezed a szobát kicsit és ez férfi segítségre szorul) véletlenül rálögyen a víz amit meglehet szárítani egy vasalással. Vagy kikapcsoltatod a melltartódat és szerintem már állni fog neki a kukija!! Vissza jelzel?? hogy sikerült? bandikub@gmail.com ra

üdv: Bandi

2024. aug. 5. 23:51
 7/14 anonim ***** válasza:
23%
Engem is megkívánhatnál 😂
2024. aug. 6. 00:00
 8/14 anonim ***** válasza:
38%

Nekem nyugodtan felajálkozhatsz.

:)))

2024. aug. 6. 00:04
 9/14 anonim ***** válasza:
89%
Na mi lett végül? Írd majd meg. :))
2024. aug. 6. 00:08
 10/14 anonim ***** válasza:
52%

Simán valami közösségi felületen keresd meg, írj rá. pl:

1.) Szia Béla! tudod ki vagyok? (ha érdekled tudni fogja).

2.) Van kedved beszélgetni? (ha van kedve az jó...)

3.) És mi lenne ha inkább élőben beszélnénk? átjössz?

Ennyi ;)

2024. aug. 6. 05:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!