Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha nem ismerkedik egy férfi a nőkkel, sose lesz olyan nő, aki felajánlkozik neki?
Figyelt kérdés
2021. márc. 26. 19:11
1/19 anonim válasza:
Én voltam ilyen helyzetben női oldalról. A pasi nem ismerkedett, kapcsolata sem volt soha de én kezdeményeztem nála mert tetszett. Hamar vége lett a kapcsolatnak, mert elviselhetetlen lett, de létezik ilyen jelenség.
2/19 anonim válasza:
Ezzel meg is válaszoltad a kérdésed
4/19 A kérdező kommentje:
Engem is megtalálhatna egy ilyen nő, és pénzt is felajánlanék neki.
2021. márc. 26. 19:22
5/19 anonim válasza:
Akit te keresel azt úgy hívják prosti.
Vagy egy gyökeres vátozás kéne a fejedben
6/19 A kérdező kommentje:
Inkabb egy olyan nő kéne, aki megmondja nekem, hogy szimpatikus vagyok számára, és el is hívna valahova.
2021. márc. 26. 19:28
7/19 anonim válasza:
Oh persze, legyél már férfi! Ne azt várd hogy egy nő hódítson meg téged, mert erre elég kevés az esély.
8/19 A kérdező kommentje:
Én pedig inkább erre várok, mert más esélyem nem maradt.
2021. márc. 26. 19:42
9/19 anonim válasza:
Engem egész gyakran megtalálnak a csajok. Mondjuk nem mondják ki szó szerint hogy na én járni akarok veled, de látszik a viselkedésükből meg ahogyan/amiről beszélnek. Amúgy tök átlagos vagyok.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!