Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Felajánlkozott az, aki régebbe...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Felajánlkozott az, aki régebben vissza utasított. Ha én ennek örülök akkor rossz ember vagyok?

Figyelt kérdés
Pár éve próbáltam összejönni egy csajjal, akinek nem kellettem. Nemrég látott a caajommal, ami után nem sokkal keresett és felajánlotta hogy feküdjek le vele. Persze elutasítottam, de valahogy örömmel hallom tőle ezt.
2021. dec. 10. 12:51
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Nyilván hízelgő a számodra, hogy felajánlkozott, ettől nem vagy rossz ember, főleg, hogy elutasított.

A lány kicsit fura, hogy amikor szingli voltál nem akart összejönni veled, most meg úgy oda dobna magát, gondolom így nagyobb kihívás vagy, meg biztos szép a baratnőd, és neki meg az lenne onigazolas, ha megcsalnad érte.

2021. dec. 10. 12:57
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Mármint te elutasitottad öt *
2021. dec. 10. 12:57
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Akkor lennél rossz ember ha a csajod mellől füttyentésre ugrottál volna és félrekúrsz. Nekem is hízlalná hasonló eset a májam, attól hogy tetszel egy másik embernek és ad egy kis jóleső érzést még nem leszel rossz ember - csak akkor ha félredugsz.
2021. dec. 10. 13:38
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Én is örülnék, de én sem feküdnék le vele ha van párom... helyesen tetted!

Ja és nyugi csak olyan fajta féltékenység ez, ami nem valódi. Ha szakítanál, akkor már nem nagyon kellenél a nőnek... csak addig tart vonzónak kb amíg elérhetetlen vagy.

2021. dec. 10. 14:24
 5/6 anonim ***** válasza:
51%
Az nem lehet te képzeltél többet bele :D
2021. dec. 10. 20:35
 6/6 A kérdező kommentje:
5. Nehéz lenne félre érteni. Konkrétan azon gondolkodott, hogy hol lehetne, mert nem akar erdőben dugni.
2021. dec. 10. 21:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!