Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért lehet rossz velem a szex?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért lehet rossz velem a szex?

Figyelt kérdés

Volt már pár partnerem és mindegyiknél azt vettem észre hogy baromi sok idő míg elmennek velem ha egyáltalán elmennek és kb olyan mintha ott se lennének közben fejben. Váltogatják a pózokat és kb egy óra míg elmennek. Még úgy is ha én rajta vagyok a dolgon és én is elmegyek, hagyok mindent ,élvezem stb.

Nem akarok elszállni magamtól de külsőre semmi gond velem sőt. Nálam sokkal rosszabb csajok vannak tucatjával külsőre de ők meg el tudnak vinni 5 perc alatt egy pasit, velem meg húzódik az egész mindig.

Mi lehet a baj? Ismerkedni nem szeretnék.

25/n

2021. dec. 5. 18:16
1 2 3
 1/23 kyoman ***** válasza:
55%
Semmi gond veled. csak nem jó partnereket találsz!
2021. dec. 5. 18:20
 2/23 anonim ***** válasza:
79%

Aha, téged sem az eszedért fognak ellopni.

Szerinted így ismeretlenül látatlanban kéne megmondanunk ezt neked ahelyett hogy az mondaná meg aki dugott már téged?

De visszafordítom. szerinted nekem most miért nincsen csajom ebben a pillanatban? Válaszold meg légyszíves. :)

2021. dec. 5. 18:20
 3/23 anonim ***** válasza:
32%
Pfff nekem tuti nem kéne 10 percnél több ha tényleg nincs veled semmi gubanc.
2021. dec. 5. 18:26
 4/23 A kérdező kommentje:
olyan véleményt hallottam már hogy érezni hogy közbe is csak agyalok és hogy mennyire nem vagyok szexuális ember. holott.. én is el tudok menni ugyhogy végképp nem értem..
2021. dec. 5. 18:27
 5/23 anonim ***** válasza:
100%

Hát figyelj, ennyi alapján ez nem igazán eldönthető.

Mit értesz az alatt, hogy "Te is rajta vagy a dolgon" egészen pontosan?

2021. dec. 5. 18:29
 6/23 A kérdező kommentje:
engedek bármilyen pózt , én is elmegyek stb ilyenek
2021. dec. 5. 18:29
 7/23 anonim ***** válasza:
93%
Mert neked csak ennyi a szex: engedem a pózokat és elélvezek. Nincs benne semmi tűz, izgalom. Elmenni a kezemtől is elmegyek, attól még nem lesz élvezetes. Ha engeded, hogy a lyukadban addig mozogjanak amíg elég stimuláció éri őket az elélvezéshez az még nem szex. Gondolom nem izgatod fel őket. Nem is a külső kell ide, hanem a szenvedély, vadság, nyitottság az új dolgok felé és a szexuális kisugárzás. Neked csak egy 10 perces kötelező kör ez, ahogy én látom. 21/F
2021. dec. 5. 18:32
 8/23 A kérdező kommentje:
igen ! pontosan ezt is mondták hogy nem izgatom fel őket. én tényleg nem akarok nagyképű lenni de külsőre nagyon jó vagyok.. aztán mégis mesélte már az adott pasi hogy más nő aki nagyon retek 5 perc vagy 2 perc alatt elvitte őt. és ez bánt.
2021. dec. 5. 18:35
 9/23 anonim ***** válasza:
19%
Írj :))
2021. dec. 5. 18:44
 10/23 anonim ***** válasza:
84%
#7 vagyok. Akkor ez az oka. A külsővel eleve elriaszthatod őket, de szerintem valami más miatt nem vagy izgató. Miket szoktál csinálni az ágyban? Incselkedsz, flörtölsz velük? Vagy csak engeded, hogy megtörténjen minden?
2021. dec. 5. 18:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!