Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért lehet rossz velem a szex?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért lehet rossz velem a szex?

Figyelt kérdés

Volt már pár partnerem és mindegyiknél azt vettem észre hogy baromi sok idő míg elmennek velem ha egyáltalán elmennek és kb olyan mintha ott se lennének közben fejben. Váltogatják a pózokat és kb egy óra míg elmennek. Még úgy is ha én rajta vagyok a dolgon és én is elmegyek, hagyok mindent ,élvezem stb.

Nem akarok elszállni magamtól de külsőre semmi gond velem sőt. Nálam sokkal rosszabb csajok vannak tucatjával külsőre de ők meg el tudnak vinni 5 perc alatt egy pasit, velem meg húzódik az egész mindig.

Mi lehet a baj? Ismerkedni nem szeretnék.

25/n

2021. dec. 5. 18:16
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
86%
Szex élvezete és az élvezés elérése sem a külső kinézeteden fog múlva... sajnálom.
2021. dec. 5. 18:45
 12/23 A kérdező kommentje:

10 dehogyis . semmi incselkedés, csak hagyom hogy megtegye.

a külsőm miért riaszthatja el őket? jó. vannak nálam jobb lányok is de azok már tényleg az insta modell kategóriák. 10-es skálán olyan 7-8 lennék szerintem. erre 2-3 as csajokkal meg jobban élvezik :(

2021. dec. 5. 18:47
 13/23 anonim ***** válasza:
89%
Szerintem fontos, hogy a lány is ott legyen fejben. Az incselkedés, a spontaneitás. Látni, hogy ő is élvezi. Ha azt érzem, hogy a lány élvezi, én is azonnal elmegyek. Egyébként meg van, hogy eltart egy óráig is... :(
2021. dec. 5. 18:51
 14/23 anonim ***** válasza:
87%

Lehet túl jó a kinézeted nagyon jól akarnak tlejesítnei ezért befeszülnek.

Meg te sem adsz elég visszajelzést, hogy élveznéd amit csinálnak és közben azon gondolkozik a csávó, hogy mit csinálok szarul (ilyenkor amúgy én lankadni szoktam, amikor ennyire filózok)?

Nem tudom hány partner alapján vontad le a következtetést, de azért meglepő h eddig az összes alkalommal min 30 percig reszeltek, azt is mondhatném h hihetetlen.

2021. dec. 5. 18:57
 15/23 anonim ***** válasza:
90%

# 6 Na hát ez az...

Attól még, h "engedsz pózokat", nem sokat teszel hozzá az aktushoz.

2021. dec. 5. 19:21
 16/23 anonim ***** válasza:
100%
Szilvi, min szoktál gondolkodni szex közben?
2021. dec. 5. 20:08
 17/23 anonim ***** válasza:
82%
Ne aggódj. Itt hamar találsz olyanokat, akik 5mp alatt elmennek. Hozzájuk se kell érni.
2021. dec. 5. 20:33
 18/23 anonim ***** válasza:
96%

Szóval annyira vagy képes hogy fekszel mint a tengeri csillag, és semmi. guminő effektus. oda teszed ahova akarod, de nulla élet van benne.

Külsőre nagyon jó... ahha, hát perrrszeee!!

Én is iszonyat jó pasi vagyok akkor!! :D

2021. dec. 5. 21:15
 19/23 anonim ***** válasza:
100%

Mint minden tevékenységben, itt is fontos a visszajelzés. Ha nem élvezed, nem látni rajtad, hogy élvezed, akkor a pasi sem élvezi veled a szexet.

Nem engedned kell a pózókat, hanem kívánni. Kívánni azt, hogy az a pasi mindenféle módon a magáévá tegyen.

Borzasztó, amikor a nő csak engedi, hogy megdugják. Már az elején sem látni, hogy ő is igazán szeretné.

És ott van még az, hogy esetleg tág vagy.

2021. dec. 6. 01:58
 20/23 anonim ***** válasza:
51%
az meg sem fordul fejedben , hogy a pasik direkt visszafogják maguk, hogy minél több időt dughassanak téged,és hosszan élvezzék veled az együttlétet, mielőtt elmennek? vagy várják hogy lássák rajtad hogy mennyire élvezed,és elégedetten elélveztél párszor,és utánna már , ugy érzik jól teljesítettek és akkor lessz orgazmusuk? legtöbb nő meg azon sopánkodik hogy pasija 2-5 perc elélvez, a nő meg nem tud eljutni orgazmusig, addig, és egyébként is kevés az 5 perces aktus nekik. amugy majd belezugsz egy olyan pasiba aki majd max napi 5 percet tud dugni és annyi, akkor meg visszasírod az 1 órás meneteket. beszéld meg pasikkal, kérdezz rá, akkor tudsz biztosat. meg ha ezeket tinder fuck-boyokat szeded fel, lehet aznap már 2-3 nőt megdugott , mielött átment hozzád, akkor neki már 2-3 menet lement, nem fog elmenni 5 perc alatt, csak első menetben legfeljebb. ezek nagyon jóképü, jó testű 10/10-es tinderes csávók van amelyik 6-8 nöhöz is jár dugni,heti szinten. mikor melyik ér rá ahoz megy, lehet te aznap már nem az első vagy neki, és ha másik nők izgalmasabban szexeltek nállad, akkor...
2021. dec. 6. 07:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!