Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért lehet rossz velem a szex?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért lehet rossz velem a szex?

Figyelt kérdés

Volt már pár partnerem és mindegyiknél azt vettem észre hogy baromi sok idő míg elmennek velem ha egyáltalán elmennek és kb olyan mintha ott se lennének közben fejben. Váltogatják a pózokat és kb egy óra míg elmennek. Még úgy is ha én rajta vagyok a dolgon és én is elmegyek, hagyok mindent ,élvezem stb.

Nem akarok elszállni magamtól de külsőre semmi gond velem sőt. Nálam sokkal rosszabb csajok vannak tucatjával külsőre de ők meg el tudnak vinni 5 perc alatt egy pasit, velem meg húzódik az egész mindig.

Mi lehet a baj? Ismerkedni nem szeretnék.

25/n

2021. dec. 5. 18:16
1 2 3
 21/23 A kérdező kommentje:
16: autókon, anyagiakon, aznapi vacsin, családi problémákon ilyenek.. :D nem igazan a szexen es sajnos ez komoly. Nem vagyok egy szexualis ember
2021. dec. 6. 13:20
 22/23 anonim ***** válasza:
64%

Kedves Szilvi. Az a baj, hogy ez megérződik a másik oldalt, még akkor is, ha nem tudatosul a férfi oldalon.

Gondolkozz el azon,

mi lehet ennek az oka, hogy nem vagy szexuális ember? Csalódtál a szexben annak idején?

Legalább arra a kis időre koncentrálj a szexre, amikor akció van. Lazulj el, élvezd. Gondolj közben csak a szexre. Rövid az élet.

2021. dec. 6. 16:19
 23/23 anonim ***** válasza:
Elfelejtettem, 16-os voltam.
2021. dec. 6. 16:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!