Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg egy férfinak nagyobb élvezett egy női nemi szerv mint egy nőnek egy férfi nemiszerv?
Szerintem tudományos igényességgel vizsgálva is az jön ki, hogy férfiak meglepően sokszor tapasztalják azt, hogy számukra eléggé kompromisszumos nőnek (akivel pl. ittasan jönnek össze) van meglepően jó pinája, meg minden másban is olyan, hogy igazán jól dugható.
Nőknél bőven jellemzőbb az, hogy nehezebb nekik szexuálisan kielégülni nekik testileg, érzelmileg eléggé tetsző férfival is, persze aki isten számukra, annak már az érintése is óriási élmény
#11 mert nem ismerik saját magukat. Ezért fogalmuk sincs, nekik mi a jó és az élvezetes. Nem is merik önfeledten átadni magukat az élvezetnek.
10 évig én is úgy éltem szexuális êletet, hogy csak csináltam és ennyi. Amióta elkezdtem magammal foglalkozni és felfrdezni a testem egy olyan pasival akivel igazán őszinte a kapcsolatunk, azóta egészen mást értelmet nyert a szex. Amiket eddig szégyelltem, azt mára elfogadtam, nincsen takargatni valóm. Le kell küzdeni a gátlásokat, mert amíg azok ott vannak, addig az ember nem tudja magát igazán átadni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!