Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Házasságban / párkapcsolatban...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

NemFogodKitalálni kérdése:

Házasságban / párkapcsolatban élőkhöz szólna a kérdésem?

Figyelt kérdés

Ti mennyire vagytok megelégedve azzal, amit otthon kaptok? Annyi szex van, amennyire igényetek van? És az mennyire olyan, amilyenre vágytok, vagy amilyet kívántok? 100% ki vagytok elégítve? Vagy van amit hiányoltok? Masztizni szoktatok-e ezek az együttlétek mellett még? Milyen gyakoriak az együttlétek?

Szimpla kíváncsiság :-)

N

2024. aug. 5. 06:49
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
44%
Mi a pénzt számoljuk és azon töprengünk mire lehetne elkölteni, mert egy idő után nagyon felgyűlik és nem férünk tőle. Nem érünk rá hülyeségeken tépelődni....
2024. aug. 5. 18:03
 12/13 anonim ***** válasza:
100%

Kedves kérdező! Borzasztó ritkán kommentelek ide, de a kérdésed nagyon is életszerű, és időszerű, így megpróbálok érdemben válaszolni. 8,5 éve vagyunk házasok, van 2 gyermekünk. A nagyobbik most fog menni suliba, a kisebbik most oviba. Már nagyon várjuk, mert akkor végre a délelőttjeink szabadok lesznek, végre egymásnak eshetünk.

A libidónk nagyjából azonos, 3-4 naponta kívánjuk a dolgot. Én 45F, ő 42N. Amit kapok tőle, teljesen meg vagyok elégedve.

"És az mennyire olyan, amilyenre vágytok, vagy amilyet kívántok?" - Igen, van orál, az alap előjáték, utána aktus, de nem mindig. Megbeszéljük előtte, hogy mit szeretnénk.

"100% ki vagytok elégítve?" - Igen.

Nem hiányolok semmit. Nem szoktam masztizni.

Néha van, hogy ő lesz nagyon kancás, akkor szól, és megyek, kinyalom. Néha van, hogy én vagyok nagyon kanos, ő meg épp nem akar semmit, és jön, és segít rajtam. Nekünk ezek ilyen alap természetes dolgok.

Ha bármi kérdésed van még, írd itt, vagy privátban, mindegy.

2024. aug. 5. 21:08
 13/13 anonim ***** válasza:
Kedves tegnapi privát valaszoló☺️,a szexben aki házasságot hűséget fogadott annak hűnek, monogámnak kell(ene) maradnia.De azt kell mondjam sajnos igazad van mert ha kiprobalsz mást és új élményeket szerzel, akkor nehéz monogámnak maradni!
2024. aug. 6. 07:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!