Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Házasságban / párkapcsolatban...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

NemFogodKitalálni kérdése:

Házasságban / párkapcsolatban élőkhöz szólna a kérdésem?

Figyelt kérdés

Ti mennyire vagytok megelégedve azzal, amit otthon kaptok? Annyi szex van, amennyire igényetek van? És az mennyire olyan, amilyenre vágytok, vagy amilyet kívántok? 100% ki vagytok elégítve? Vagy van amit hiányoltok? Masztizni szoktatok-e ezek az együttlétek mellett még? Milyen gyakoriak az együttlétek?

Szimpla kíváncsiság :-)

N

2024. aug. 5. 06:49
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
90%

Nekem teljesen elég amit itthon kapok és páromnak is. Nekem nagyobb egy kicsit a szexuális étvágyam, de tökéletesen teljesít a vőlegényem.

Persze, hogy szoktam masztizni, az teljesen más élvezet a szexhez képest. Ezzel nem csalok meg senkit és nem is fáj senkinek.

21N

2024. aug. 5. 06:53
 2/13 anonim ***** válasza:
86%
Dehigy kapom, a párom keresztény, prűd nő. Nekem pedig csomó perverz ötletem lenne, ezért marad a maszti.
2024. aug. 5. 07:30
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
Mi 6 év után is naponta vagyunk együtt. Megvagyok vele elégedve.
2024. aug. 5. 07:59
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
30 éve vagyunk együtt# kevés a szex, egyre kevesebb. Maszti, néha egy egy kaland, ez van.48F
2024. aug. 5. 08:05
 5/13 anonim ***** válasza:
63%

Ti mennyire vagytok megelégedve azzal, amit otthon kaptok?

---

A hétköznapi élettel, az emberi összetartozással teljesen meg vagyok elégedve.

A párom tökéletes társ és partner a mindennepokban :)

---

Annyi szex van, amennyire igényetek van?

---

Itt kezdődnek a "problémák" :)

Bár a szeretkezések Isteniek, az igény ollója viszont nagyon szétnyílt közöttünk.

Én napi szinten kívánom, a páromnak viszont a heti egy is elég.

---

És az mennyire olyan, amilyenre vágytok, vagy amilyet kívántok?

---

Bár a megismerkedésünkkor nekem már "rossz" volt a hírem az ismerettségi körömben, (csapodár, mindenkivel kikezd) és az udvarláskor is nyíltam elmondtam: Én enyhe biszex vagyok, fiús kalandokkal a hátam mögött, és alkalmanként vágyom az új fiús szexre, valamint kedvencem a többes felállás (2F 1L)..... bár engem az is izgat ha a párom kettesben szeretkezik más férfival, (hotwife) aminek egyetlen feltétele, hogy a kalandjáról meséljen nekem.... lehetőleg szeretkezés közben... mert az én világomban az ilyen kalandok az összetartozást erősítik.

MOTTÓ: A te örömöd, az én örömöm is :)

Nos, ezekről a vágyaimról szó esett, de azután a párom kifarolt belőlük, így nem tudom megélni őket, és megvallom, hiányoznak :)

---

100% ki vagytok elégítve?

---

Fentiekből adódóan nem :)

---

Masztizni szoktatok-e ezek az együttlétek mellett még?

---

Pld, most is, míg válaszolok, mert nagyon feldobott és felizgatott a kérdésed.... köszönet érte :)

---

Milyen gyakoriak az együttlétek?

---

Rendes szeretkezés, ami amúgy ISTENI, az heti egy-egy alkalommal.

De köztes időben a párom gyakorlatilag bármikor kielégít, ha kérem... de mind tudjuk, az csak kifőzde, vagy gyorsétterem, és nem gyertyafényes vacsora a tengerparton :)

.

F.-Bp.

2024. aug. 5. 08:15
 6/13 anonim ***** válasza:
74%

Ha tényleg nő a kérdező akkor kezet fognak vele. Akár én is feltehettem volna ezt a kérdést.

Válaszom: sajnos volt olyan időszak amikor egyáltalán nem volt szex otthon.Igen

félrek@ tam,taliztam más pasikkal egyikkel hosszabb viszonyom is volt! Vele volt igazán kielégítő szex. Pontosan ezek utan nehéz visszatérni a ferjemhez aki igyekszik és nagyon szeretem őt☺️🥰 de ha mar átéltel vkivel fergeteges orgazmust nehéz a masikkal azt elhiteteni h csak a szex miatt mentél félre❤️😀 ugyanis ez van az emberekbe kódolva hogy monogámok legyenek..47N

2024. aug. 5. 08:48
 7/13 anonim ***** válasza:
100%
11 éve vagyunk együtt feleségemmel. Átlagosan heti 4-5x van szex és kb teljesen kielégítő. Kb havonta egyszer fordul elő hogy szükségem van egy kis "én időre". De nincs problémánk ilyen téren igyekezzük megfűszerezni mindig valamivel.
2024. aug. 5. 09:25
 8/13 anonim ***** válasza:
81%

Megfelelő ismerkedés, kommunikáció és ezáltal egy megfelelő pár, aki nyitott.

Ennyi a titok.

Nem tudunk betelni egymással mai napig.

Olyat válassz, aki megfelel számodra s ugyanez igaz legyen a másik fél részéről is.

2024. aug. 5. 09:43
 9/13 anonim ***** válasza:
81%
Sajnos nem kapom meg, de ami a leghosszabb a negyedét sem. Nagyon rosszul érzem magam otthon ez miatt magam. De sajnos annyira szeretem a gyerekeimet hogy, ez végett képtelen vagyok el mozdulni. Illetve természetesen a feleségemet is nagyon szeretem. Hogy miért vagyok ebben hmmm... ez egy hosszú történet 😥😥😥🥹🥹
2024. aug. 5. 09:55
 10/13 anonim ***** válasza:
#8 mennyi ideje vagytok együtt? Gondolom ti feldobjatok a szexet
2024. aug. 5. 10:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!