Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Nem tudom merjem-e bevállalni?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem tudom merjem-e bevállalni?

Figyelt kérdés

20 éves egyetemista lány vagyok, a lakótársam jövőhéten szombaton megy egy legénybúcsúba ahova megkérdezte, hogy nem akarok-e vele menni. Szép összeget mondott, hajlok is a dolog felé, de azért bennem van a félelem. Egy egész nap/ éjszakás történet lenne.

Nem ismerem a srácokat, ő is talán az egyiket. Nem magyarok osztrák mindegyik. Nyílván nagyon jól is jönne az a pénz, mert nem egyszerű albit fizetni, egyetem mellett, de a félelem is bennem van.

Ti ( más lányokhoz szólna a kérdésem) bevállalnátok, voltatok már ilyesmiben?

2024. aug. 4. 01:36
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
Qrvának néz... Te meg ostoba vagy, semmi tartás nincs benned... Ribinc vagy?
2024. aug. 4. 12:34
 22/23 anonim ***** válasza:
mennyire szép az összeg?
2024. aug. 4. 21:51
 23/23 anonim ***** válasza:
Már megint ez a legénybúcsús kamus.
2024. aug. 5. 12:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!