Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Nem tudom merjem-e bevállalni?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem tudom merjem-e bevállalni?

Figyelt kérdés

20 éves egyetemista lány vagyok, a lakótársam jövőhéten szombaton megy egy legénybúcsúba ahova megkérdezte, hogy nem akarok-e vele menni. Szép összeget mondott, hajlok is a dolog felé, de azért bennem van a félelem. Egy egész nap/ éjszakás történet lenne.

Nem ismerem a srácokat, ő is talán az egyiket. Nem magyarok osztrák mindegyik. Nyílván nagyon jól is jönne az a pénz, mert nem egyszerű albit fizetni, egyetem mellett, de a félelem is bennem van.

Ti ( más lányokhoz szólna a kérdésem) bevállalnátok, voltatok már ilyesmiben?

2024. aug. 4. 01:36
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:

Szerintem megalázó már az ajánlat is.

F

2024. aug. 4. 09:28
 12/23 anonim ***** válasza:
Vadidegen senkiháziknak oda adnád magad? Te se érsz akkor sokat! Utána nem fogsz tudni úgy tükörbe nézni, hogy ne legyen benned kétely. Vagy azért, hogy olcsün adtad magad, vagy egyáltalán hogy megtetted!
2024. aug. 4. 09:44
 13/23 anonim ***** válasza:

Szerintem a kérdezőnek nagyon kell a pénz.

2024. aug. 4. 09:54
 14/23 anonim ***** válasza:

Legyen már tartásod, és tiszteld már magad, hogy nem adod magad egy "jó összegért. Szerinted miért szóltak neked! Mert tudják hogy nem vagy eleresztve anyagilag! Csak szólok, hogy egy prosti, olyan összeget mond egy ilyen több partneresfelkérésre hogy kihullik az ember haja. Nem mellesleg, ha bármi van, s nem akarod, onnan téged el nem engednek, még akkor se ha a pénzt vissza adod csak szólok. Tehát jól gondold meg. Másik a betegségek, mert ott nem fognak gumit húzni, ha ketten, hárman másznak rád, nem mondhatsz nemet!

S elmondom, hogy ha most bármit beszélsz, egyeztetsz a szobatársaddal, ne hidd el bármit mond! Ő is talán az egyiket? A legrosszabb paramétereket le is írtad! Ha erőszakoskodnak, ott nem tudsz feljelentést tenni, mert bele egyeztél. Másik hogy biztos kap a szobatársad is pénzt mert "beszervez, ismerős a szitu!

2024. aug. 4. 10:01
 15/23 anonim ***** válasza:
A kockázati tényezőket tekintve nem éri meg, ne b.szd el az életed!
2024. aug. 4. 10:03
 16/23 anonim ***** válasza:
Először egy szimpla "falunapot vészelj át a nagy barátoknál aztán elmegy a kedved mindentől! Ezek még a disznó hátán is megb.szn.k! Haza se tudsz szökni ha sz.r.l alakulna, ha egyáltalán elengednének, vagy sikerülne lelépned.A lakótársad kerítésért már bűncselekményt követ el, még akkor is, ha nem mész bele!
2024. aug. 4. 10:32
 17/23 anonim ***** válasza:
25%
Szerintem akik itt válaszoltak azok mind férfiak és süt belőlük a féltékenység.
2024. aug. 4. 10:42
 18/23 anonim ***** válasza:

ma 10:42

Tévedésben vagy!

Saját tapasztalat, de többet nem mondok!

2024. aug. 4. 10:56
 19/23 anonim ***** válasza:
#17 miért, gondolod minden nő k.rva szeretne lenni? :)
2024. aug. 4. 10:56
 20/23 anonim ***** válasza:
0%

Miért nem mondasz többet? Ez egy anonim oldal.

Nem gondolom, hogy a kérdező az akarna lenni. Szerintem csak nagyon ól jönne neki a pénz. Ez a dilemma lényege.

2024. aug. 4. 11:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!