Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem tudom merjem-e bevállalni?
20 éves egyetemista lány vagyok, a lakótársam jövőhéten szombaton megy egy legénybúcsúba ahova megkérdezte, hogy nem akarok-e vele menni. Szép összeget mondott, hajlok is a dolog felé, de azért bennem van a félelem. Egy egész nap/ éjszakás történet lenne.
Nem ismerem a srácokat, ő is talán az egyiket. Nem magyarok osztrák mindegyik. Nyílván nagyon jól is jönne az a pénz, mert nem egyszerű albit fizetni, egyetem mellett, de a félelem is bennem van.
Ti ( más lányokhoz szólna a kérdésem) bevállalnátok, voltatok már ilyesmiben?
Nagyon ki leszel/lennél használva! Biztosan nem fognak figyelni rád, finomkodni veled!
Legyen annyi tartásod, hogy nem mész bele!
Ha már így szeretnél pénzhez jutni, akkor inkább keress egy, azaz egy sugar daddyt!
Hú, de nem akarod kiírni, hogy b.szatni visznek :D
Most ezt a kérdést minek írtad ki? Akinek van büszkesége, az élből nemet mondott volna, te meg agonizálsz, szóval azért elmennél... Menjél és nem lesznek anyagi gondjaid. De azt gondold át, hogy azért tanulsz, hogy aztán aztán a legősibb mesterséget űzd... Ennyi erővel minek tanulsz? Keress magadnak egy gazdag férjet, akinek lehetsz a k.rvája egy életen át.
En nem vallalnam be semmi penzert
L
Szexmunkás leszel vagy katona?
Vadakat terelő juhász?
Mi lenne amit csinálnod kell csak mert ez erősen befolyásolja a dolgokat. Pl ha csak biodíszlet vagy egy szép nő szexi fehérneműben akkor oké, ha kell kézimunka is meg orál akkor már gondolkodni kell rajta, ha szex is akkor még inkább.
Érdemes azt is tisztázni hogy ha van szex akkor az mindenkivel vagy csak a vőlegénnyel. Ha vállalok a popsit akkor az extra pénz?
Vagy egyszerűen csak sztriptíz lenne plusz kettőtök között némi lányos játék...
Ezeket mindenképpen tudd meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!