Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok szakítottatok már...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok szakítottatok már pasival azért mert túl nagy volt a pénisze?

Figyelt kérdés
2024. aug. 1. 19:38
 1/5 anonim ***** válasza:
67%

Igen, amúgy is egy barom volt szóval nem kár érte, de annyira fájt amikor tövig betolta hogy sokszor már sírtam... Főleg amikor fenékbe csinaltuk

Nemcsak ezért szakítottam vele, de nagyon is közre játszott

22l

2024. aug. 1. 20:19
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Nem. Több partneremnek is volt 20 centi vagy még nagyobb mérete. Valamiért vonzom őket. Talán mert sokkal magabiztosabb a fellépésük és nem akarnak görcsösen kompenzálni a méretük miatt. Engem az se zavart soha, ha kisebb volt a farka valakinek, jellemzően őt zavarta örökösen.

28N

2024. aug. 1. 20:24
 3/5 anonim ***** válasza:
78%
Soha
2024. aug. 1. 20:29
 4/5 anonim ***** válasza:
86%

Hat igazaol ossze sem jottem vele.

Az elso szexnel kozoltem h azt be nem teszi nekem! Elsirta magat h en vagyok a 4ik csaj aki kifarol a szex elott mikor meglatja. Megsajnaltam h jo nyaljon ki elvezesig meg ujjazon meg rendesen es hatha. De eppen csak a mak ment be tovabb nem mert fajt.

Neki nem hosszu volt hanem baromi vastag.

Remelem talat olyan csajt aki eleg tag hozza en nem vagyok az.

2024. aug. 1. 21:13
 5/5 anonim ***** válasza:
77%
4: legalabb kiverted neki?
2024. aug. 1. 21:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!