Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok mondjátok meg őszintén! Szakítottatok már pasival azért mert kicsi volt a farka?
Figyelt kérdés
2023. aug. 30. 20:57
3/12 anonim válasza:
Nem. Alkalmi szexnél viszont volt, hogy kitáncoltam. De az is igaz, hogy neki tényleg kicsi volt. Exeimnek átlag 14 cm körül vagy nagyobb mérete volt
5/12 anonim válasza:
A szakítashoz össze kéne előbb jönni. De kisfarkúval eleve nem jövök össze... 👍
7/12 anonim válasza:
Jaj, én most ki fogok lógni, de én igen :D
Azután feküdtünk le, hogy már jártunk egy ideje, de kicsi is volt neki, meg nem is volt meg köztünk a kémia az ágyban, így úgy döntöttem, ez nekem nem kell :D
8/12 anonim válasza:
Nem, de szó se róla farokméregető hülyével sem szoktak összejönni a nők.
9/12 Csicuki válasza:
Ha valakivel a farka miatt szakít valaki akkor nem szerette 😂😂😂
Amúgy nem szakítottam még senkivel a farka mérete miatt
10/12 anonim válasza:
Igen, mikropénisze volt és semmit nem tudott vele kezdeni, ráadásul nem mondta el, csak ott derült ki mikor lefeküdtünk volna, hogy kb 6-7 cm volt neki állva is. Utána még persze barátkoztunk, de végül váltott olyan irányba aki ezt talán elfogadta. Mindenáron kinyalni akart, de én nem azt akartam első alkalommal, hanem normális szeretkezést. De majdnem keresnem kellett a péniszét, már lankadtan is akkora volt mint egy babszem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!