Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők, szakítottatok már egy férfival a mérete miatt? Illetve közöltétek, hogy ez nektek nem jön be?
Elsősorban nőknek szól a kérdés, de férfiak is válaszolhatnak, amennyiben velük megtörtént.
Nem feltétlenül kapcsolatra gondolok. Én pl. randiztam egy fazonnal, akivel akár több is lehetett volna. A végén ugyan a méret csak egy ráaadás volt, mert elég paraszt módon viselkedett. Mindenesetre amikor megláttam a kisujjnyi méretű micsodáját, ott rögtön lezártam a kettőnk közti alakulósdit.
Én nem akartam megalázni, így nem mondtam el, hogy miért, bár lehet az őszinteség jobb lett volna. Aztán még hónapokig rám volt szállva.
Igen, volt ilyen.
De én nem azért hagytam faképnél, mert bébirépája volt, hanem azért, mert lófarka. Nem akartam szex után összevarratni magam, sem semmilyen komolyabb sérülést összeszedni.
Elégszer voltam már férfival ahhoz, hogy tudjam mekkora a “befogadóképességem”, így sajnos ugyan már ruha nélkül voltunk, mikor bekövetkezett a könnyes búcsú, de számomra a szex az élvezetről szól és nem a fájdalomról meg az óvatoskodásról
Mindkét eset volt már, első szexig jutottunk aztán többre nem került sor mert túl kicsinek találtam, de nem átlagos volt, tényleg kicsi.
Utána nem sokkal meg egy srácnak 18-19 centis volt, ami a valóságban hatalmas (ekkora tanultam meg, hogy akik ekkorát mondanak, sokszor csak 15-16 lehetett max nekik...) fájt eléggé közben is kicsit, de utána főleg, őt meg emiatt ráztam le.
28L
Olyan romantikusan indult, első barátnő, első szex, szerelem, élvezet, vágy stb.
Csók a vonatállomáson, integetés, pulcsi csere, macik stb.
Első szex, romantika 100%, vízparton, holdfényben, feltártuk legmélyebb titkkaink, vágyaink több hónapon keresztül randiztunk, kabát leterítve odadfigyelve megvolt az első nekünk...másnap meg azt olvasom "ne gyere kicsi a farkad". (17/4,5) Na. Erről ennyit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!