Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Csajok szakítottatok már...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok szakítottatok már pasival azért mert olyat akart kérni szexben többször amit nem akartatok?

Figyelt kérdés
HA igen mi volt az a dolog, és hány évesek voltatok?
2021. aug. 22. 22:16
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
56%
Nem csaj vagyok, de: orál mentesség miatt pattintottam le csajt. (Bezzeg a nyalás jól esett neki.)
2021. aug. 22. 22:25
 2/11 anonim ***** válasza:
82%
Nem, mert még nem voltam együtt önző toxikus gyökerekkel
2021. aug. 22. 22:27
 3/11 anonim ***** válasza:
90%
Anál miatt. Vagy 100-szor mondtam neki hogy nem, de nem akarta elfogadni. (21 voltam)
2021. aug. 22. 23:02
 4/11 anonim ***** válasza:
79%
Elkezdte az anált pedzegetni, meg hogy majd a számba is szeretne élvezni. Eszem ágában se volt ezeket engedni, nem emiatt szakítottam, de ha tovább zaklatott volna ezekkel, előbb-utóbb emiatt dobtam volna.
2021. aug. 23. 00:27
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
Még nem volt ilyen, de simán szakítanék, ha 1. nagyon fura dolgokat kérne, 2. nem fogná fel, hogy én nem akarom, és újra meg újra győzködne.
2021. aug. 23. 02:48
 6/11 anonim ***** válasza:
100%

Nem volt még ilyen, eddig mindenki felfogta, hogy ha valamit nem akarok, akkor nem.

Ha pl. győzködni kezdene valamiről, amit meg is indokoltam, hogy miért nem, akkor szakítanék.

2021. aug. 23. 06:25
 7/11 anonim ***** válasza:
0%

Anált még meg lehet érteni, de a szájba élvezés ma már szinte alap, ha ezt nem engeded, akkor tényleg nem illetek össze, de akkor a férfiak 99%-val nem illesz össze szexuálisan.

2021. aug. 23. 08:32
 8/11 anonim ***** válasza:

Nekem igen sok csajom volt, de egy sem szakított velem, mert a szexben olyat kértem tőlük amit még soha nem csináltak, persze csak egészséges és nem beteges dolgokra gondolok.

Amiket kértem és még soha nem csinálták, de végül mind kipróbáltuk, belementek a lányok: szex kültéren, pl. eset a Balaton parton, eljött velem vacsorázni miniben bugyi nélkül, arcára vertem a farkam, szerepjáték (diáklány, tanárnéni...), combfix, cipő az ágyban, leszopott a kocsiban vezetés közbe, maszti előttem, striptíz, leszopott olyan helyen ahol esetleg lebukhatunk.

2021. aug. 23. 08:37
 9/11 anonim ***** válasza:
3-as vagyok. 7-es, lehet, hogy 'alap' de attól még nem mindenki akarja megcsinálni
2021. aug. 24. 00:27
 10/11 anonim ***** válasza:
100%
7-es, nem alap a szájbaélvezés, legalábbis egyetlen pasinak se volt alap, akivel én voltam. De én nem ragaszkodom a szexhez, ha így nem vagyok megfelelő, akkor nyugodtan kereshet mást.
2021. aug. 24. 00:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!