Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok szakítottatok már pasival azért mert olyat akart kérni szexben többször amit nem akartatok?
Nem volt még ilyen, eddig mindenki felfogta, hogy ha valamit nem akarok, akkor nem.
Ha pl. győzködni kezdene valamiről, amit meg is indokoltam, hogy miért nem, akkor szakítanék.
Anált még meg lehet érteni, de a szájba élvezés ma már szinte alap, ha ezt nem engeded, akkor tényleg nem illetek össze, de akkor a férfiak 99%-val nem illesz össze szexuálisan.
Nekem igen sok csajom volt, de egy sem szakított velem, mert a szexben olyat kértem tőlük amit még soha nem csináltak, persze csak egészséges és nem beteges dolgokra gondolok.
Amiket kértem és még soha nem csinálták, de végül mind kipróbáltuk, belementek a lányok: szex kültéren, pl. eset a Balaton parton, eljött velem vacsorázni miniben bugyi nélkül, arcára vertem a farkam, szerepjáték (diáklány, tanárnéni...), combfix, cipő az ágyban, leszopott a kocsiban vezetés közbe, maszti előttem, striptíz, leszopott olyan helyen ahol esetleg lebukhatunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!