Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hölgyek! Szakítottatok már azért a párotokkal mert kicsi volt a mérete? Ha igen mekkora volt?
Azért van ekkora csend, mert ilyen nincs. Majd jönnek a komplexusos pasik hazudozni, de nem létezik ilyen. Ha egy nő a szex miatt szakít, akkor az azért lehet, mert nincs elég szenvedély/nem figyelmes a pasi/a kapcsolattal van baj, csak a nő a szexet hozza fel oknak/a pasi komplexusos a kisebb (vagy akár tök normális) mérete miatt, ezért teljesen férfiatlanul viselkedik. Nem függ a szex minősége a farokmérettől, úgyhogy a nők nem szakítanak amiatt. Lassan 5 éve vagyok kapcsolatban egy nagyon kis mérettel rendelkező férfivel, és ha voltak is problémáink a szexben, soha nem a mérete miatt, és azokat is megoldottuk, mert figyelünk egymásra, és kommunikálunk.
22L
Én egyszer. 5 hónapig szenvedtem mellette, nem bírtam tovább, szakítottam vele. Nem voltam szerelmes belé, nem is tudott meg**ni soha rendesen. Kb 8 cm lehetett neki.
Viszont egy barátnőm folyamatosan szakit, ha a szex nem jó a pasival. Ez van.
"Nem függ a szex minősége a farokmérettől"
A kényelmes, kellemes önámítás példája.
Túl kicsi is létezik, túl nagy is létezik, de még ha nem is "túl", mást lehet csinálni a kicsivel, mást lehet a naggyal.
Én pasiként nem értettem soha, hogy az emberek (főleg mi pasik) miért vesznek mindent ilyen halál komolyan? És ha szakít veled egy csaj a méreted miatt? Akkor mi van?! Az egy nő a nem tudom hány milliárdból. Semmit sem jelent, hogy annak az egynek nem voltál jó. Lehet, hogy másik 3 milliónak meg jó lennél.
Nekem is ment már gallyra kapcsolatom a méretem miatt (mondjuk én pont a másik végén vagyok, túl nagy volt és sehogy se működött a szex) egy két napig szomorú voltam de annyi. Aztán mentem tovább a magam útján. Gyökér egy hasonlat de a csajozás az olyan mint a horgászat. Van, hogy egy két hal le esik a horogról, van hogy egy kettőt te dobsz vissza de a végén úgy is ki fogod azt amelyiket haza viszed. Ha egy nővel nem működik gondolj arra, hogy az csak egy hal egy óceánból.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!