Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy birkóztok meg a helyzettel, hogy kismellű barátnőtök van, de ti a nagyra indultok?
Úgy hogy nem csak 2 mellből áll egy nő. Hiába szeretem a nagy melleket, ha a nő amúgy minden más tulajdonsága tökéletes nekem, akkor a kis mellek a legkevésbé sem zavarnak.
Mellesleg nekem meg a farkam kicsi, úgyhogy kvittek vagyunk. :D
Biztos ott lesz bennetek a sóvárgás egy idő után.
Mellesleg értékelem az iróniát, de komoly a kérdés.
#6 A szeretet és a szexuális vonzalom mindig is két külön dolog volt és az is marad.
A kérdezőnek: hacsak nem tök kiábrándító, akkor igyekeznék megtalálni benne a szépséget, vagy legalábbis ellenni vele, elfogadni. De ha valahányszor ránézek, és elfogna az "úristen!" érzés, és folyna a nyálam minden nagymellű nőre, akkor valószínűleg nem lenne túl boldog és kielégítő (és hosszú életű) a kapcsolat. Mondjuk pont cicik esetén a leírtaknak elég kicsi az esélye, de bármi másra is igaz, mindenkin találni nem túl vonzó vonásokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!