Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hölgyek! Szakítottatok már...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hölgyek! Szakítottatok már azért a párotokkal mert kicsi volt a mérete? Ha igen mekkora volt?

Figyelt kérdés
2020. febr. 20. 09:54
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
50%
12:17 Azért teszek kijelentéseket, mert van tapasztalatom, nő vagyok, tisztában vagyok a biológiával, és még valódi nőkkel is beszéltem, az itteni szűz, komplexusos férfiakkal ellentétben, akik azért hiszik azt, hogy tizenx centi alatt nem farok a farok, mert interneten "nők" ezt írták nekik. És már megint azzal jössz, hogy a rossz szex rányomja a bélyegét a kapcsolatra meg az érzelmekre, amivel tökéletesen tisztában vagyok, ezt le is írtam, itt a téma a farokméret volt. Az pedig szinte semmilyen esetben nem befolyásolja a szex minőségét. Arról pedig még nem is beszéltünk, hogy a "kicsi a mérete" gyakorin általában azt jelenti, hogy 12-13 centi, ami teljesen átlagos méret, és senkinek nem fog problémát jelenteni a valódi életben. De én ezt befejeztem, semmi értelme annak, hogy fújod itt a saját, nem tapasztalatokon alapuló téveszméidet, meg sem próbálod felfogni, én mit írok, de azért leállsz vitatkozni. Nem tagadtad, hogy férfi vagy, szóval a kérdés egyáltalán nem neked szól, mégis lassan a válaszok fele tőled származik. Nőktől várt a kérdező választ, konkrét tapasztalatokról, és azért az én válaszom jóval közelebb volt ehhez, mint a tied.
2020. febr. 20. 12:25
 22/25 anonim ***** válasza:
75%

amiről én tudok csaj ismerőseimtől: egyszer sem a farokméret volt a probléma, hanem maga a szex minősége. Feljött már, hogy ennek+annak kicsi, de kompenzálja, jó vele, istenien nyal, imád, tök jó az ágyban... na őket sosem hagyják el a farkuk miatt, sőt...

de arról már sokszor hallottam, ha önző, béna, lagymatag, unalmas az ágyban, vagy egyszerűen csak nagyon gyors tüzelő.

A gyors tüzelőknek is általában adnak több esélyt, de tényleg vannak olyan pasik akik egymás után három menetet nyomnak, de egyik sem tart 1 percnél tovább.

Viszont őket is csak akkor hagyják el, ha a csaj már alapból többre vágyik, nagyobb tapasztalata van és hozzá van szokva egy szinthez.

2020. febr. 20. 12:58
 23/25 anonim ***** válasza:
91%
Engem is dobtak már a méretem miatt. Kimondva egy alkalommal volt, a többi esetben jött a mindenféle kifogás...
2020. febr. 20. 15:44
 24/25 anonim ***** válasza:
25%
15:44-es: biztos lehetsz benne, hogy nem. A szex lehet, hogy rossz volt, de biztos, hogy nem a méreteid miatt. Ahogy itt panaszkodsz, feltételezem, hogy inkább az önsajnáltatás és a férfiatlan megjelenésed lehetett a fő probléma. Ha ezen dolgozol, legközelebb már nem lesz gáz.
2020. febr. 20. 15:56
 25/25 jdfGabrella ***** válasza:
Még nem és nem is tenném meg.
2020. márc. 14. 13:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!