Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Csajok szakítottatok már úgy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok szakítottatok már úgy pasival, hogy végig kellett néznie hogy egy másik nagyobb intim méretű férfivel szeretkeztetek?

Figyelt kérdés

2023. márc. 16. 10:24
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
89%
Ez a fantáziád az ami teljesen életszerűtlen...
2023. márc. 16. 10:27
 2/13 Popcorn ***** válasza:
84%
Persze, hát nem ez a legegyszerűbb módja?...Még ki is kötöztem el ne mozduljon.
2023. márc. 16. 10:29
 3/13 A kérdező kommentje:

1 velem úgy szakítotrak hogy pasit vitt fel a szobába nyaraláson.Igaz nem kellett végignéznem.

De lehet hogy valaki járt így hogy végig kellett néznie.

Még valami?

2023. márc. 16. 10:29
 4/13 anonim ***** válasza:
65%

Mert túszul ejtette,hogy végig kellett néznie?!

Még valami?

2023. márc. 16. 10:34
 5/13 A kérdező kommentje:
4 akár...még valami?
2023. márc. 16. 10:37
 6/13 anonim ***** válasza:
88%
te tényleg nagyon gyerek vagy! Van még kérdésed?
2023. márc. 16. 10:39
 7/13 anonim ***** válasza:
85%
Mivel ennyire éretlen és gyerekes vagy (nagyon szépen fogalmaztam),elmondom neked, hogy ha valakit akarata ellenére tartanak valahol,azzal korlátozzák a szabadság jogában,ami bűncselekmény. Röviden csak, hogy értsd, ezért bizony feljelentést tehet. 😉
2023. márc. 16. 10:43
 8/13 anonim ***** válasza:
91%

Ezt a sztorit olyan sokszor mondod el :D

Nyilvánvalóan mély hatást gyakorolt rád. Tulajdonképpen mit sajnálsz? Hogy a csajod megalázott, vagy hogy nem alázott meg eléggé?

Amúgy szerintem már én is leírtam itt. Egyszer egy italozás közben úgy alakult, hogy megdugtam egy kisfarkú (12 cm) barátom barátnőjét a szeme láttára. Igaz, ő kb jóváhagyta a dolgot. De ez sem tudom, mennyire volt megalázó, mivel a barátom azóta is a barátom, a (nem túl szép) r.ibanc nője meg már sehol nincs.

2023. márc. 16. 10:54
 9/13 anonim ***** válasza:
62%
8# mit csinált a kis pöcs amíg a csaját dugtad?
2023. márc. 16. 11:09
 10/13 A kérdező kommentje:

7 te bemennél a rendőrségre feljelenzést tenni hogy megdugzák a csajom a szemem láttára?

Ki is a gyerekes?Mesélj még!

2023. márc. 16. 11:23
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!