Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
18-20 éves lányok! Nektek jó ha a pénisz kicsi, de fürge?
Figyelt kérdés
tegnapelőtt 12:36
1/17 anonim válasza:
Kicsi és hamar elsül? Ez ellentétje a jónak, szóval nem.
2/17 Eric Griffin válasza:
Fürge róka lábak, jobb ha félre állnak, Hipp-hopp
Kinek mi a kicsi, kinek mi számít fürgének. Plusz azt sem lenne hátrány tudni mit értesz fürge alatt? Pumpálod 1 órán át a nőt, vagy 20mp alatt végzel
3/17 anonim válasza:
Ha kicsi az semmiféleképpen nem jó.
4/17 anonim válasza:
#2: te olyan marha idegesítő vagy itt, mindenhova odaböfögsz valami xart. Ennyire nincs életed? Gondokom jó kicsi a pötsöd is.
5/17 anonim válasza:
Nekem 19/4.9. Aki szeretné, meglesheti fotón. F
6/17 Eric Griffin válasza:
#4 be mered állítani a neved, hogy láthassam a kérdéseid és az eddig válaszaid? Meg mered csinálni? Vagy csak ugatsz anonimul? A kérdés költői, persze hogy nem mered kirakni a neved ;) hamar kiderülne mekkora gyökér vagy
7/17 Eric Griffin válasza:
Ja a méretem. Nem tudom kicsi e, még soha egy lány sem mondtam, magamnak meg nem tudom berakni, szóval fogalmam sincs mi számít kicsinek, hogy őszinte legyek nem foglalkoztat a kis farok probléma
8/17 anonim válasza:
Ez a kommented tökéletesen be is mutat téged, nyomikám. Hiába remélsz pinát az által, hogy kiírod a neved, nem lelsz rá. Megmutathatom neked, ki a gyökér, csak gyere privibe, megbeszéljük a talit, ott majd lehet nagy a szád.
9/17 Eric Griffin válasza:
#8 valahogy gondoltam... Privibe? Ugye te sem gondolod komolyan hogy bárki félne tőled, ha egy anonim oldalon még a neved sem mered felvállalni. Nem, nem azért van kint a nevem, hogy ebből reméljek pinát (én nem ezen az oldal csajozok, mint te) azért van kint a nevem, mert merem vállani azt amit leírok. Aranyos hogy keménykedni akarsz, de nem tudlak komolyan venni, egy bohóc vagy a szememben. Első lépés hogy minimális tiszteletet mutassák feléd az hogy láthatóvá teszed a neved. De még ehhez is gyáva vagy. Akkor miért próbálsz keménykedni. Akinek itt kicsi a farka kettőnk közül az nem én vagyok :)
10/17 Eric Griffin válasza:
Írtam privit (ahogy te nevezed)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!