Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Akiknek bejönnek az idősebb pasik; a kicsi pénisz kizáró ok kapcsolatra?
Figyelt kérdés
ma 18:12
2/7 anonim válasza:
Tök mind1 mekkora kapcsolatra egyik se kell
A kicsivel nem fáj könnyebb. A szex
4/7 anonim válasza:
Én kifejezetten szeretem az idősebb kisfarkúakat!
24L
5/7 anonim válasza:
Milyen kor különbségre kell gondoljanak azok a lányok?
37 éves pasi vagyok , imádom a fiatal nőket, de párkapcsolatba nem kezdenék 18-19 éves csajszikkal. Csak barátság extrákkal játszik nálam! Értem én hogy sok csajnak ez kell, csak nah...minek vegyek el tőle mindent,amit még át kellene élnie.
Egy jó party szerepe nekem bőségesen elég. Miért szeretnél fiatalabbal párkapcsolatot? Ezert lenne jó ha írnál nekik valami korhatárt. 10 év soha se volt extra, ma sem az, ha mindenki 18 felett van.
7/7 A kérdező kommentje:
ondjuk 6-7 év korkülönbség, 12 cm farok
ma 20:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!