Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok! Olyan kis fura farkam...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Olyan kis fura farkam van. Ez nálatok kizáró ok lenne egy laza kapcsolatra?

Figyelt kérdés
Sajnos csak 10cm és kicsit görbe is. 23/F vagyok.

2015. jún. 4. 03:06
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
82%

Ha masztizok az ujjamat használom, az tuti nincs 10 cm, mégis sikerül elélveznem...

Szerintem nem kellene, hogy probléma legyen a méret, de ha szerinted az, akkor tudod, vannak alternatívák, kézzel és/vagy szájjal is ki lehet elégíteni egy nőt ;)

25N

2015. jún. 4. 03:31
 2/12 anonim ***** válasza:
88%
nem hinném, h olyan szörnyű lehet. a lényeg, h közben ingereld a csiklóját a kezeddel és úgy tuti elélvez a lány (én csak így tudok és szerintem még rajtam kívül sokan). és ne parázz rá ennyire 22/N
2015. jún. 4. 03:35
 3/12 anonim ***** válasza:
24%
Itt mindenki azt fogja írni hogy ez elég sőt hatalmas méret! Úgyan már! Kicsi! Az 18 alatt mind mihaszna.
2015. jún. 4. 05:35
 4/12 anonim ***** válasza:

Épp megfelelő méret.

Küldj képet!

2015. jún. 4. 06:50
 5/12 anonim ***** válasza:
88%

Nálam kizáró ok az lenne, hogy nem vágyom laza kapcsolatra.

Normális párkapcsolatban nem lenne az, mert ha a párom pénisze 10 centis lenne, akkor is ugyanígy lenne hüvelyi orgazmusom, mert nem a méhszájamon figyel a G-pontom, hanem kb. 5 centire a hüvelybemenettől.

2015. jún. 4. 07:28
 6/12 anonim válasza:
23%
Ha csak szexre kell valaki, akkor nyilván szamitani fog a méret. Nem hiszem, hogy megelegednek egy ilyen kis csokevenyes s z a r r a l, ami kb annyi elvezetet nyujt, mint egy normál pasi keze. Ha már valaszhatok, akkor miert ne egy nagyfarkút? :)
2015. jún. 4. 09:48
 7/12 anonim válasza:
0%
Kizáró ok :D de komoly kapcsolatra is :D Volt egy pasim ugyanilyen adottságokkal,szörnyű volt vele a szex. 10 perc után már szinte nem ereztem semmit. Ezt még az is tetézte, hogy valami iszonyú rosszul hasznalta es a pózok teren korlátolt volt, otlettelen... Raadasul még dagadt is volt,es exibicionista. Szóval minden kisfarkú pasi kizarva :D (19l)
2015. jún. 4. 10:01
 8/12 anonim válasza:
Bvzik seg gébe tökéletes.
2015. jún. 4. 10:05
 9/12 A kérdező kommentje:
Köszi lányok a válaszokat. A válaszokból az látható, hogy a többségnek gondot jelent, amit sejtettem is..:)
2015. jún. 4. 10:44
 10/12 anonim ***** válasza:

Ez a minimális méret, amivel még örömet lehet okozni egy lánynak.

Tanuld meg használni, és akkor nem lesz gond.

2015. jún. 4. 12:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!