Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
LÁNYOK! Nálatok mit jelent az hogy nem álltok készen egy kapcsolatra? Részletesen lent
Figyelt kérdés
túl vagyunk az első csókon és utánna pár nappal egy találka elött mondta, hogy "bocsi, de nem állok készen egy újabb kapcsolatra". Ez most akkor mi? Én csináltam rosszul valamit vagy csak nem tudja mit akar?2012. febr. 4. 19:53
1/12 anonim válasza:
Vagy finoman szeretne elutasítani, vagy tényleg nincs rá készen.
A kapcsolat jár egyfajta kötöttséggel, ami nem feltétlenül azt jelenti, hogy akkor nem kezdhet mással, hanem időben, programokban és érzelmileg is egy másabb állapot. Ha esetleg van egy friss rossz élménye, akkor akár annak a hatása is lehet. Én a szakításom után gondolni sem bírtam új kapcsolatra.
2/12 anonim válasza:
Sablon lerázó szöveg. Tudja, mit akar: nem Téged. Sorry.
3/12 anonim válasza:
még élni akar. bulizni szórakozni, és szexelni amíg csak lehet látástól vakulásig!
4/12 anonim válasza:
Valószínűleg nem jössz be neki és kegyes hazugságban hagy, hogy ne bántson meg.
6/12 anonim válasza:
Vagy nem kellesz neki vagy egy kis időre van szüksége...
De valószínűleg nem kellesz neki... :(
7/12 anonim válasza:
igazság az hogy nem kellesz neki...sorry de ez van!
a másik eset nagyon ritka..
8/12 anonim válasza:
Ha nem tetszene neki nem csókolta volna meg.
9/12 A kérdező kommentje:
köszi mindenkinek a válaszokat... ezek szerint kár lenne várni egy kicsit :(
2012. febr. 4. 20:05
10/12 anonim válasza:
Esetleg kérdezz rá, hogy lenne remény rá a közeljövőben, hogy együtt legyetek, vagy nézz inkább más után.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!