Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
28év körüli fiúk! Hogy lehet titeket elcsábítani komolyabb kapcsolatra?
hány éves vagy?
írj. prv. megmondom
szerintem a kérdező, nem pont arra gondol, hogy foglalt, hanem szingli 28 év körüli pasira gondol. :)
Amúgy! Ha szingli, nincs gyereke, nem házas. Akkor:
- a legtöbben ebben a korban próbáluk komolyabb kapcsolatot keresni, de nekünk és nekem is ugyanúgy fontos h az igényeimnek megfeleljen a csaj kívül belül!
fontos ugyanúgy a külső számomra ahogyan a belső.
- De már 1 pozitív pont ha kezdeményezel, mert akkor azt hisszük ugye h érdeklünk téged.
- Légy kedves, ne légy diplomata, ÉN a laza csajokat szeretem, akik nem hót komolyak , akik beleélik magukat a munkájukba és munkájukon kívül is olyanok lesznek mint bent.
- legyen laza lehessen vele hülyülni, szórakozni menni néha
- a legtöbb 28 év körüli pasi már túl van 1-2-3 kapcsolaton, én mondjuk most 3-mon.
Szóval nem vagyunk sík hülyék. Nem egy nyávogós lány kell.
- egy határozott kedves leány kell, akin látszik h ő nem a pénztárcámra hajt hanem rám.
de erről sokat lehetne beszélni még.....
amúgy 27/F
azaz utolsó vagyok:
-igen kezdeményezz nyugodtan, nem kell várni. ugyan is lehet h lemaradsz róla, vagy lehet h ő nem is gondol rögtön arra h veled....
- nem fog történni semmi tragédia, de a NYOMULÁST ne vidd túlzásba!
DE! Hajrá :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!