Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Meg lehet fogni komoly kapcsol...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Meg lehet fogni komoly kapcsolatra egy nőcsábász pasit?

Figyelt kérdés
31 éves pasirol van szó, de mint már mondtam szereti a nőket. Ha van barátnője nem csalja meg, de általában rövid, pár hónapos kapcsolatai vannak.
2012. jan. 13. 14:46
 1/7 anonim ***** válasza:
lehet azért vannak rövid kapcsolatai, mert egy nő sem marad meg mellette.
2012. jan. 13. 14:47
 2/7 anonim ***** válasza:
Minden lehetséges, csak akarni kell!:)
2012. jan. 13. 14:47
 3/7 anonim ***** válasza:
Az én párom is "röptében a legyet is" típus volt. Azt hittem engem is otthagy két hét után valaki másért, de aztán csak nem. Iszonyatosan nehezen alakult ki a bizalom közöttünk, de mostmár azért jobb a helyzet. Csak három hónapja vagyunk együtt, de érzem hogy iszonyatosan imád és nem adna oda soha senkiért. Viszont az is egyértelművé vált számomra, hogy miért voltak inkább csak rövidebb kapcsolatai. Iszonyatosan nehéz természetű, vannak olyan rigolyái, amit én is nehezen viselek és sokszor ki is vagyok akadva miatta már most. Ha nem szeretném annyira, vagy egyszerűen csak nem lennék ennyire makacs, már lehet én is feladtam volna...
2012. jan. 13. 14:53
 4/7 anonim ***** válasza:
Meg ,de ahhoz olyant kell nyújtanod, hogy többé más nő ne hiányozzon neki. Nehéz meló.
2012. jan. 13. 14:57
 5/7 anonim ***** válasza:
a kérdés, hogy meg akarod-e. mennyire tudsz bízni egy ilyen emberben? nem lennél ideges egyfolytában? én tutira igen.
2012. jan. 13. 15:03
 6/7 anonim ***** válasza:

Meg lehet. Ha úgy érzi, hogy megkap mindent tőled, ami fontos, akkor melletted marad. Mi ötödik éve vagyunk együtt a párommal, laza kis szórakozásnak indult, előtte láttam, milyen iramban váltogatja a lányokat, hát nem volt semmi. Aztán kidobott az akkori barátom, és miután kicsit összekapartam magam, kitaláltam, hogy pasizni fogok, és kinéztem őt, mert tudtam, hogy "könnyű préda". Aztán együtt maradtunk. Neki az kell, hogy nem hisztériázom, nem féltékenykedem, meghallgatom akkor is, ha baromságokat beszél, tolerálom az elképzeléseit, viszont ha nagy hülyeséget csinálna, akkor mint egy anyuka, közbeavatkozom. Emellett rendszeresen újítani kell a szexben, hogy ne unja meg.

A legtöbb pasinál ennyi az egész, fel kell ismerni, mi az, amit nem talál meg egy nőben, és ha azt nyújtod neki, akkor nyert ügyed van. Egy kivétellel, ha neki olyan téren kell változatosság, hogy másik emberrel lehessen. Azzal sajna nem tudsz mit kezdeni, legfeljebb belemész egy nyitott kapcsolatba.

2012. jan. 13. 15:06
 7/7 anonim ***** válasza:
Zaklasd szexuálisan és csak összejön valami. :D
2012. jan. 13. 16:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!