Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meg lehet fogni komoly kapcsolatra egy nőcsábász pasit?
Meg lehet. Ha úgy érzi, hogy megkap mindent tőled, ami fontos, akkor melletted marad. Mi ötödik éve vagyunk együtt a párommal, laza kis szórakozásnak indult, előtte láttam, milyen iramban váltogatja a lányokat, hát nem volt semmi. Aztán kidobott az akkori barátom, és miután kicsit összekapartam magam, kitaláltam, hogy pasizni fogok, és kinéztem őt, mert tudtam, hogy "könnyű préda". Aztán együtt maradtunk. Neki az kell, hogy nem hisztériázom, nem féltékenykedem, meghallgatom akkor is, ha baromságokat beszél, tolerálom az elképzeléseit, viszont ha nagy hülyeséget csinálna, akkor mint egy anyuka, közbeavatkozom. Emellett rendszeresen újítani kell a szexben, hogy ne unja meg.
A legtöbb pasinál ennyi az egész, fel kell ismerni, mi az, amit nem talál meg egy nőben, és ha azt nyújtod neki, akkor nyert ügyed van. Egy kivétellel, ha neki olyan téren kell változatosság, hogy másik emberrel lehessen. Azzal sajna nem tudsz mit kezdeni, legfeljebb belemész egy nyitott kapcsolatba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!